Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali će švajcarcima biti neugodno što ih ti ne razumiješ!
Bolje ništa ne govoriti i biti smatran budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
_"Istakao je kako vjerovatno niko nije pratio tok povlačenja pomenute potjernice po kojoj je Orić uhapšen a nakon što je na nju BiH uputila protest samom Interpolu." Ne bi me čudilo da je napravljen propust. _""Orića je Međunarodni sud za ratne zločine na prostoru bivše Jugoslavije u Hagu oslobodio optužbi da je počinio zločine.Ne razumijem zašto bi ga sada hapsila Švicarska", kazao je Ganić za Klix.ba." Nisu ažurni sa okumentacijom. Švicarski sat je izgleda zakazao, nije više tačan.
@neutralan _"Orića je Međunarodni sud za ratne zločine na prostoru bivše Jugoslavije u Hagu oslobodio optužbi da je počinio zločine. Ne razumijem zašto bi ga sada hapsila Švicarska", kazao je Ganić za Klix.ba." Istog sam mišljenja. Šta je čudno "neutralni"?
@neutralan2, a ja sam iznenađena tvojim pitanjem. Kako me možeš tako nešto pitati? Nisam ja starija od Haškog tribunala. Uz niz svjedoka događaju i suđenja, pravni experti su utvrdili da Orić nije kriv i oslobodili ga svih optužbi. Ako nije kriv, naravno da će mi ga biti žao.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ganicu vrati pare koje si maznuo odmah posle rata iz Austrijskih racuna , pederu sosonski dobro si naplatio consultancy
Ma Joker nije osvojio RG pa se svete cijelom svijetu.hahhahhahha
Ibran Mustafić, Planirani haos online, nažalost ili na sreću, kako kome, na ćirilici. http://pdfsr.com/pdf/ibran-mustafic-planirani-haos Jedan od osnivača SDA i dugogodišnji član Organizacionog odbora za obeležavanje događaja u Srebrenici Ibran Mustafić izjavio je za Vesti onlajn da su između 500 i 1.000 Bošnjaka iz Srebrenice ubili njihovi sunarodnici, prenosi Fonet. Prema njegovim rečima, to je učinjeno tokom proboja ka Tuzli u julu 1995. godine, zato što su postojali spiskovi onih koji ni po koju cenu ne smeju živi da se dokopaju slobode.
ejupu ganicu treba suditi za kriminal a ne za ratne zlocine. frajer ima svoj fakultet i vilu 5min od centra grada. kad bi sve sabrali, njegova legalna primanja ne bi mogla pokrit cetvrtinu imovine...
Haj ne seri fukaro jedna ustani pa spomeni Ganica Sta bi ti htio glupane ne obrazovani Bolje ti je pametno cutati nego blesavo pricati
Ti znas seljacino jedna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Luigi. Selam alejk
JE SUIS NASER ORIC
ganic je jad
emir je lopov
emina ganic je mafijasisa
Ti si onda ono smrdljivo govnašce
lopov, kriminalac i mafijas
Koga svrbi taj se češe.
- K O S O V O R E P U B LJ I K - X A X A X A X A X A X A X A !!!