Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krivične prijave treba pisati prije svega protiv : roditelja čija su djeca ovako bijesna, nastavnika, profesora, svih TV kuća koje svojim programima, prenošenjima sastanaka parlamenta ,nemoralnim filmovima i serijama vaspitavaju djecu, printanih medija koje veličaju i na naslovnice stavljaju ozloglašene kriminalce i nacionaliste koji postaju djećiji idoli. Ma šalim se .Krivi smo mi primitivci .....Đorđe Balašević DEVEDESETE
što ne kažu protiv koga??? ja očekujem prijave i protiv navijača Sarajeva i navijača Širokog, a najteže prijave bi trebale ići na adresu policije koja je izvršila ubistvo
e sto se ponjake to strasni sud
FUP nema nikakve ovlasti nad kantonalnim MUP-om. Procitajte malo USTAV Zapadno-hercegovackog kantona.
Mi postavljamo politicare koji rade za narod a ne za licni profit. Polagano se piramida korupcije, lazi i kriminala rusi. Pocelo je. Dovest ce mo ih tamo gdje im je mjesto. Ne tanjiru transparentnosti politickog djelovanja...mozda pocne nesto i u RS-u ! Dodik here we come !
Krivicne prijave protiv ministra MUP-a ZHK,sefa policije iz Sirokog,policajaca koji nisu svjesno obavljali svoju duznost.Poslati ih na duze vrijeme na sluzbeni put,pa ce se kasnije sica zapitati da li praviti izgrede ili ne.
To ja godinama govorim...Otpor,stoko,otpor...dokle vise trpit!!!!
OVAJ MOMAK JE TESKO RANJEN A NISTA NEMA O NJEMU NAPISANO, A VEDRANA SAD NIGDJE VISE I NEMA I ZA KOGA I ZBOG CEGA, HAJ DA SU NEKE UTAKMICE U PITANJU NEGO OD DOSADE NA TERENU I DOSADE ZBOG NE ZAPOSLENOSTI IMAMO OVO STO IMAMO, REVOLUCIJA JE POTREBNA U SVEMU !!!!!!