Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro nam dosao gospodine Franc Kos u svoju Srpsku!!!
Strpi se. Kada zavrse sa popisom imaces priliku da se suocis sa nekim bolnim istinama...
Pa ne bih Franceku bio u koži ni u Tunjicama. Bolje bi mu bilo da je ostao u Zenici i čekao početak suđenja pa makar dobio i koju čušku.Čudno nešto prebačen po hitnom postupku a kao vrši se nagodba???. Zar ga nisu mogli negdje izolovati i zaštititi? Kakav je to zatvor gdje nemogu garantovati sigurnost svojih štičenika? Ovako ko zna hoćeli doćekati početak suđenja ili će završiti kao i Milošević.
govno bolesno na kolaci gotovo zajedno sa AKADEMIKOM
Daj dokaz da su hiljade srpskih zarobljenika strijeljani po kratkom postupku,ako daš dokaze onda će biti isto.
Franc je porjeklom slovenac ako niste znali a ne hrvat...akademik svaka ti čast,takav generik se nikad rodit neće.
Ima kosova jos koji mirno setrkaraju,ali doce na red ako oni ne njihovi najdrazi ce ispastati kad tad ....pise se nova istorija
Vi koji preporucujete ubistvo Kosa,gori ste od njega.Zbog takvih kao sto ste vi Kosovi su se i dograbili bezvlasca i sudili nevinim.
AKADEMIK kako ti je mama sine? Ah zaboravio sam da ti mamu zoves i sestro. E pa onda kako su ti mama i sestra u jednom. A kako ti je tata sine? Isti slucaj kao i gore. Kako ti je brat sine kobilin?
Bilo bi lijepo da AKADEMIK ostavi jos koji komentar pa cemo o trosku drzave da ga posaljemo na lijecenje zasluzio je ne mora se vise truditi...a do tad jadna ona tastatura na kojoj on kuca i zemlja po kojoj hoda...
mudjahedini iz Zenice vs Franc Kos... ista gamad, ali za multietnicare nije to isto, njima su allahovi ratnici dragi, serem vam se u usta licemjerna
Akademik je pravi pravoslavni akademik (primitivno, nepismeno, slijepo od mrznje, zedno krvi i pljacke) ciji krvavi pir smo vidjeli po Hrvatskoj, BiH i Kosovu. Moguce da je to sam otac im nacije Dobrica Cosic.
L a k t a s e n k o i njegov n.a c.i s.t.i.c.k.i rezim ce i ovo slovenacko p.s.e.t.o pustiti kao sto su pustili ono p.s.e.t.o iz Foce i brojne druge p.r.a.v.os.la.vne heroje koi su to nadaleko cuveno pr.a.v.os.l.av.no herojstvo sticali u.b.i.ja.juci starce, zene, djecu i ratne zarobljenike.
Aja AKADEMIKA I PRAVOPISA BOZE SVAST KOD SRBA SVE NEKI AKADEMICI STVARNO VAM JE BOG DAO PAMET KO NIKOME
ovakvoj dzubradi treba ukinuti Tomice i ostale advokate ,A NADATI SE DA CE MU SE PRIDRUZITI I OSTALI PRIPADNICI 10. diverzantskog odreda VRS