Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi komentarisu izgled a niko subverzivnu i neprijateljsku djelatnost . zena je otvoreni neprijatelj drzave u svakoj drzavi za ovo bi dobila zatvor i zabranjen rad na slicnim poslovima . zamisli da u njemackom sudu ili policiji radi zena koja svojoj turskoj , albanskoj , srpskoj , ruskoj ...mafiji dojavljuje da ih se prati i prisluskuje . to ne mozete zamisliti ali bi svi zeljeli da zive u drzavi koja lici na njemacku . e pa ne moze . valjanje u govnima zagrantovano do daljnjeg zbog vlastitog izbora .
"Trpi" ili glasaj!
Mozda ce dobiti i nogu sa posla, moooozdaaa.. ne znamo da li se vodi disciplinski postupak, ali ako ostane na radnoj poziciji.... onda ne vrijedi da ova drzava i opstane, iskreno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U ovoj zemlji treba samo krast, jer na kraju dobijes 6 mjeseci uslovno i boli te briga ...
malo je dobila za ovo..a suspendovati..jer je namjerno i svjesno pocinila ovo djelo,,,,fatalna je za ove sto su prisluskivali,,,
Nju treba osloboditi bezuslovno.... Ali treba sudiju i nadrđene, koji su joj nepoštivanjem zakona, omogućili pristup tajnim podacima, oderati do gole kože... Nije mogla kao pripravnica dobiti certifikate za pristup tajnim podacima... Drugi su joj omogućili zloupotrebu, znaju to svi dobro i zato je ovako, "jeftino prošla"....
Sta je ofvdje fatalno matere ti, Mozda za starije likove koji hvataju poslednju sansu.
treba postaviti pitanje čija je ovo fufa, kao i to preko koga se zaposlila na tom sudu!
Kao i sve druge državne firme i sud i tužiteljstvo su puni podobnih kriminalaca koji trebaju nekoga da tuže i osuđuju. Njihova jedina legalna funkcija su tužbe i suđenja nebitnih persona dok se svi ostali štite jer su dio tala. Eventualno nekad nešto pokrenu da nekome pokažu gdje mu je mjesto, ali nikad to ne izvedu do kraja nego samo ostane kao metoda zastrašivanja. Ista stvar je sa "službama za ljudske resurse", policijom, opštinskom i svakom drugom administracijom. Vjerujem eto da vatrogasci rade pošteno.
Serem se ja na ovakvu državu i pravosuđe!!!
"Fatalnoj"? To se neko iz redakcije zaljubio?
al i dalje radi,tugo moja ,bosno moja gdje ja živim
Bezveze treba.
Karton piva i dovoljno je fatalna :)
fatalna , al medju kravama.
MENE KADA ULOVE U TRANVAJU BEZ KARETE PRVO NALIJEPE RUŽNIM RIJEČIMA A ONDA TRAŽE DA IM PLATIM DESET PUTA VEĆU KAZNU TE LJUBAZNI REVIZOR GSP_A SAMO ŠTO MI NE ZAVRNE RUKU ELEM PROĐEM VRLO, VRLO RUŽNO ALI KOLIKO VIDIM KADA IZDAŠ DRŽAVNU INSTITUCIJU KOJA TE HRANI NIŠTA, OPOMENA ODNOSNO USLOVNA KAZNA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA PA JA SE NE MOGU PRESTATI SMIJATI. STVARNO JE OVA BOSNA I HERCEGOVINA ŠPRDAČINA. U NORMALNOJ ZEMOLJI BI UPAMTILA ŠTA JE NAPRAVILA ALI OVDJE SAMO SIROTINJA PLAĆA GREŠKE.
Jel ova jos radi u Sudu BiH? Dolazi na presudu nasmijana i ne lezi u zatvoru!? Sta je bilo sa Mija Martine "za dom spremni" jel jos radi kao glasnogovornica u ministarstvu? Sta je bilo sa one babe sudije sto je gola vjezbala na stolu u Palati pravde, jel jos zaposlena? Da li ima ijedna jebena presuda na zatvorsku kaznu ovim pukotinama i automatski otkaz ugovora o radu????????
http://***.ba/clanak/111816/sjecate-li-se-gole-uposlenice-suda-fbih-e-pa-vracena-je-na-posao-jer-se-skidala-iz-nehata
E moja Zeljka.... ti kontaktiras ljude koji se prisluskuju i informises ih... hajde sto si glupa do jaja, ali sto ti ovi izrekose uslovnu kaznu.....
Pravda za Zeljku!!! Meddzidu u penziju a Zeljku za Predsjednicu Suda BiH, ili barem za glavnu tužiteljicu, ha ja sta fali. Sudije i tuzitelji, narodni izdajnici.