Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je vec treca dojava ... Dok traje rociste ovoj grupi
Brate, nikad neće ni biti osuđeni, ne znam sta se raja uzalud nada, isto kao da ne znaju kakva je ovo država i tužilaštvo
Bosnjacima su najmanji problem Srbi i Hrvati... Bas ovakvi mlitavi sudovi i tuzilastva su zagubili predmete Covica... A nesto slutim da ni Dodikova vila nece biti sporna!
Nakon 2 godine pocinje tek sudjenje o ociglednom kriminalu. Ekspresno sudstvo
Što su SDA botovi aktivni danas. Jeli to uz sendvič bio i dvojni c?
bjednici i kukavice
Ljudi ne kontam što se žalite ? Iskoriste sudstvo dok je još uvijek ovakvo. A druga stvar, ako vam je lose na slobodi, idite malo u zatvor, dzaba hrana, spavanje, mozes svasta nauciti, trenirati. Zapitajte se šta je ustvari sloboda ? hahahahah
Zasto ovoj grupi ne stave na teret i ove lazne dojave, jer je ocito da su oni iza toga. Na kraju ce ih pustiti i pojeo vuk magarca.
Daj ba pa svaki put kad je Sarajlicu rociste bude dojava o bombi...
ovo postalo školski
Ovo im nesto dotužilo sjedit u sudu pa hajmo malo bombe dojavit da odemo na prijevremenu pauzu ako se moze tako reći..
Hahahaha, krenuli malo da igraju Counter Strike po Sarajevu, mapa de_office 🤣
Ma ko se to usuđuje da ometa čestit i pošten rad naše institucije
Au nekom bitnom sudjenje trebalo biti..