Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo isto neki dan ona vijest "Sarajevom prolazila oklopna vozila, GRAĐANI POSMATRALI U STRAHU"... pravite džaba neku paničnu vijest, a ono nikog ni ovo ni ono neki dan nije potreslo ni na pola sekunde...
Stvarno je jako puklo...
Evo kako to izgleda https://www.youtube.com/watch?v=HANwJp8Z5mc
Naletio na ekser u Čevljanovićima pa dok je došao do Skenderije, ekser probi unutrašnju i bum :D
Ekser? Podugačak je taj ekser trebao biti...
U ovoj priči najveći problem ima vozač koji jadan, mora tu istu gumu zamijenit. Ako je demontaža i montaža gume vijest, onda je KLIX informativni medij ???
sve sto je u svijetu normalna stvar kod nas se pravi senzacija ... do kad vise klix imate veoma neprofesionalne novinare ..... PRNUO SEMSO NA RAZGLAS GRAĐANI SE UZNEMIRILI ... a to sto se tice pucanja gume , jeste opasno ako su u blizini pjesaci , ali tu treba kritikovati vlasnika firme ciji je kamion jer da majmun kupi nove gume ne bi do toga dolazilo
...bgm, kad se razlete komadi gume sa čeličnom postavom...dobro je prošlo...
Breaking news ! In the center of Sarajevo, flat tire on the truck. Panic between citizens of that town!!!
Can you imagine ?!
isto cnn
Naslov poput onih na Ekskluziva.ba
Pukla guma...pa šta sad!?
I da zamjeni i da namiri štetu ukoliko se ne može "zakrpiti"
Ode na glavu bar hiljadarku ;)
Ne mogu vjerovati o čemu nekad "obavještavaju"... :/
Hoće da smo upućeni...Kad neko počne priču "zemljotres u Kini", "ubijanje u Gazi"...da i mi kažemo kako je pukla guma na kamionu kod mosta na Skenderiji, tačnije kad je prošao most :))
al jest grohnulo dobro. Bilo ih je par na ulici sto samo sto nisu zalegli :)