Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaratili Suniti i Šiiti.
Da je mostar u rukama mafije,i ko radi ovakve stvari to i malo dijete zna.....policija se ponaša baš kao ova dva kret.ena na slici,niti šta čuo ,niti vidio.boli me racku,plata ide a ja ležim.
Gloria, jedan od "uglednijih" kafića u gradu....ne čudi me što se bombice bacaju...
Udarla vrucina u vuglu!
Mafija se obračunava.
@_kikser_, da bilo šta znaš o islamu, ne bi ovakav komentar napisao. Ne znaš ništa i samo te mržnja vodi da pišeš gadosti. Ramazan nema nikakve veze sa bombama, niti ovi mafijaši i razbojnici imaju bilo šta sa Ramazanom. Ako su kojim slućajem zamislili da imaju, a rade ovakva djela, nemaju, u dubokoj su zabludi kao i ti što si. Ovako kao ti jedino mogu komentarisati oni ljudi koji nemaju ni trunke samopoštovanja. Pa odakle crpite toliku mržnju? Ubit će vas.
@_kikser_, budalo, ti nisi musliman, ti nisi ni pravoslavac, niti katolik, nisi ni ateista. Nisi čovjek upće. Onaj ko ima ljudskosti i samopoštovanja, neće onako pisati. Može samo budala, neznalica, mrzitelj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Mostaru nikad suzivota.
ISIL preuzima odgovornost