Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zelio bih u ostalom da se zahvalim nasoj Sarajevskoj vlasti i veoma srdacnoj podrsci za avionski prevoz. Sonny G.
Ja ne mogu da vjerujem da ovakve komentare dopustate da se postave, ovo su jedni veliki prijatelji keje znam preko 15 godina, Ms. Hadrovic je American Citizen(Amerikanka) , koja je odlucila i sve je ostavila u USA i dosla sa svojim muzem Sarajlijom , da se ovako nesto dogodi to ne mogu da vjerujem,ne krivim nikoga samo zelim da kazem da javnost bi trebala da se malo vise upozorava o ovakvim opasnim stvarima kao gas, je mislim da je ljudski zivot najprijeci a ne ovakve uzasne morbidne komentare koje postavljate na ovaj site. Nek vas je sram i stid i uvijek je zadnja bila a to je what goes around comes around (sto ide ukolo vraca se ukolo) a svakom ko postavlja idiotske komentare dabogda mu se bilion puta vratilo a i hoce pa do bio bilo ko i koje vjere na ovome svijetu, ja sam rodzeni Sarajlija i zbog ovakvih kretena zivim u USA danas preko 15 godina. Nadam se brzom oporavku svojoj prijateljici Amy i najjacem haveru Kemiju i njegovoj djeci. Sonny G.
Amy je divno stvorenje,mnogo mi je zao sto joj se to sve deslio.Nadam se da ce sve biti u redu i da su djeca i Kemi dobro.
zao mi je to sto se desilo nasem KEMIJUi njegovoj porodici
Mora da nam Tadic nije halalio...
Ema, mislim da bi bilo pametnije da ne komentarises. Zena vjerovatno i nije razumila, i ne bitno ko je kriv i sta je bilo, tragedija i jako mi je zao.
Jadnica nije skontala upozorenja o zatvaranju ventila na bosanskom treba objavljivati i na engleskom znate ima jako puno bosanaca koji ne znaju bosanski
Amy Hadrovic, a ne Ejmi. Americka drzavljanka. Udata za Bosanca. Jako mi je zao. Napustila je sve u Americi, familiju i svu komfornost da bi zivjela u BiH i da joj se ovo dogodi. Licno ih poznajem i jako mi je zao. :(
ovaj iznad mene pa glupssone ograniceni ko ti napuni tintaru takvim glupostima pa nisu samo vase bebe umirale ima i nas halo niko ti se nije smijao maymune
pa to ti je srbin moj ti...sta su radili z vrijeme rata nego se smijali ubitstvima nasih ljudi...kako se neko tome moze smijate, kako kad neduzno dijete izgubi dragocijeni zivot, kakoo? Pa tako sto nisu ljudi, nisu...ta rana me boli i bolit ce dok sam ziv!
Dolazimo kad se najmanje nadate
Zavrnu se ventili nekad!
Islam zabranjuje koriscenje plina
Edvine Mujanovicu, obrati paznju sta pises, nisi daleko !!!!
RS Kako se mozes radovati tudjoj nesreci, a ti pri tome nemas bas nikakve korisiti? Pa ko sve hoda ovom Zemljom, pa nije ni cudo sto je na pedalj od katastrofe. Svakave pogani!