Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ujutro cujes lose vjesti mos misliti kakav ce dan biti.... Žao mi je čuvara...... nadam sa da ce biti sve uredu
Kad vidim naziv ulice,........?
Nema Milorad Dodik vise para da nazove Dzevada Galijasevica, Darka Trifnovica i Domagoja Margetica da u niskotizanom i ksenofobicnom biltenu Glas Srpske ( u nedostatku toalet papira moze i on posluziti) Bosnjake okrive za eksploziju plinske boce. Ranije kad bi u proljece nikla nova trava oko dzamije (zanimljivo i trava je zelene boje) Bosnjaci bi bili okrivljeni i sigurno spremaju kakav terorizam. Srecom para vise nema pa im je istina u glavu udarila. Eno sada Trifunovic i Mragetic ali ne Galijasevic, tuze Dodika za multimilionske pljacke itd...
@sacir Što bi reko Čola,"ti živiš u oblacima mala(i)" @Zivko Josilo Ulica se jeste tako ZVALA,samo zato što je spomenuti,podvio rep,obrijao bradu,i molio za milost !
puno si mi i ti pametan. za tvoju informaciju taj tvoj vojvoda nikad drinu na ovu stranu nije prešao. ako nisi znao, sad da znaš.
"havarija" ?
@burnabe sad po Republici Srpskoj sve glavne ulice ima da nose ime GENERALA Ratka Mladica naj veceg balkanskog Vojvode
ma duvaj ga bre i ti zivko
doticni vojvoda mogao je osloboditi samo gradove u srbiji ,a u sarajevo je dosao kao agresor
Koliko je kriv vlasnik rezervoara toliko su i svi ostali.Imao sam stan u zgradi koja ima 14 spratova i 84 stana.U prizemlju,odmah ispod prozora je kafić,sve je bilo OK dok jednog dana nisam vidio da je stigla cisterna iz plinare i razvukli su crijevo za istakanje plina do podruma zgrade.Tek tada sam saznao da mi je ispod stana potencijalna bomba od najmanje hiljadu litara plina,ali ne samo meni nego i svim ostalim vlasnicima stanova.Niko nije tražio od vlasnika stanova saglasnost za postavljanje rezervoara plina u podrum.Vjerovatno je dogovoreno samo sa kućepaziteljem,naravno uz "dogovor".Još uvijek je tamo koliko znam.Pitam se da li postoji neka institucija koja se bavi tako nečim, jer u ovoj zgradi je ugroženo nekoliko stotina ljudi i njihova imovina.
drug jesil živ ja mislio padaju cune
@ BURNBABE Da si punoljetan i sa ikakvim obrazovanjem osim par godina mejtefa,znao bi da je Vojvoda Stepa oslobodio Sarajevo u I svjetskom ratu i da se Obala u Sarajevu zvala po njemu,dobrih 50-ak godina !!
Pa ma ter vam je bem nepismenu cu havarija . Kakva je to rijec ??? Ja klosarskog portala.
Nemarnost i nekontrola a bogami i ljenost dovode do svega što se dešava.............
Gori kuca nasa, ova noc je vasa, u diskoteci Pasha Zivinice
Božoooo care :(((