Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači nisu gayevi nego obične pederčine
mudri dečkki, treba levate rendati, mudar potez, pravda za dečke
Deen i onaj njegov Garo
Uguz i Utur
Ajde klixe, proširi članak. Ista dvojica danima se predstavljaju kao stanci da bi eventualno mamili gej muskarce u kuću njihovu da ih prebiju. Što ne govorite o ovome? Dodajte slobodno još ovaj detalj xx
Isto ko u Africi jarane, tugo moja Sarajevo sta bi s tobom
Cega se ljudi dosjetili
Sta ga krijete, pokazite face , i puno ime i prezime
Moj me dečko kao bubanj dere i ja njega pa se sav usere.
Treba ih zguz.ti
ahahaha, orginalnan fol. Čestitke momci
Ako su se tamburali onda jesu LGBT tj. muške prostitutke.
Bosanski Turizam
Tužilac gej
kao pripadnik lgbt zajednice, ova dvojca su genijalci :D
Šta su im ukrali salvete, lakiće za noktiće
Čekajte LGBT je pljačkao LGBT hahahahahaha kakva komedija
Nisu se oni "pretvarali da su lbgt" nego JESU guzičari jer bez seksualnog ČINA u nekom stanu/krevetu ne bi mogli ni USLIKATI (zato su dvojica "operisali" zajedno) žrtve kako bih ih kasnije ucjenjivali prijetnjom slanja KOMPROMITIRAJUCIH slika/videa rodbini/roditeljima/prijateljima.