Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
WE BUILD FOR CHINA C&C Generals
Uzeli kinezi posao jeftino, ispod cijene, pa sada valja kresati račune na svemu... pa i na sigurnosti na gradilištu a mogu tek da mislim na kvalitetu radova... građevinarstvo u BiH je leglo korupcije, kriminala i nestručnosti... sve što je valjalo napravljeno je u ex državi... sada ga pushi raja (opšta nepismenost u BiH) a bogate se likovi bez morala, sa dna kace dok ostali zbunjeno sjede i laprdaju o tome... Naši bi strancima govno ko sarmu pojeli...To je žalosno
nisu kinezi uzeli jeftino nego je tolika cijena bila prvo je bio uzeo cez ali sa namjerom da rs digne kredit a da oni naprave...kinezi za svoje pare rade pa kad veci imaju radne snage na izvoz cemu frka za dva kineza :))))))
glupost....dva kineza gore-dole,ko da ce to neko primjetit :)
Sreća pa Kinezi ne prave nuklearnu elektranu, ovako će biti manja havarija kad sve ode u pm.