Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krmad bezobrazna! Nece mamlaz raditi vec pljackati! Cobani!
MA boli ih briga sve dok je Omar Mjesečar advokat u ovom gradu za njih zime nema,ne samo za njih nego za sve druge uhljupe,narkomane,mafijaše.Ko hoće u pare da će za mjesec oba biti na slobodi!
LULO uvijek samo znao pljackat kuce i otimat finoj raji mobitele i pare
jesi li i ti fasovao vratnucku kicosku otimacinu?
ih da je malo one titove milicije pa da to negdje u policijskom podrumu izdegenjaci i svaki put kad neki kokosar ukrade zahrdjalo biciklo u po sarajeva privede iste na informativni razgovor,uz obaveznih cvancik gumenim pendrekom.al stas u takvom drustvu i drzavi mi zivimo gdje se ratni zlocinci,kriminalci,lopovi,hulje,seljakluk,bahatost...velicaju i prikazuju kao nesto cemu omladina treba da stremi....glupo je u bosni biti fin,kulturan,obrazovan,posten,zivjeti od svog posteno stecenog.mi smo drustvo koje je zarazeno ebolom,tifusom,kolerom,dizenterijom.......
Vlada FBIH uvodi porez na bjezanje od policije
Što ih fino ne uslikaste, ne vidim koje su trenerke...
Pocetkom 80-tih u Dalasu, drzava Teksas, bili su oformljeni policijski odredi koji su radili samo po tgovinama I pumpama. Obicno su bila dva do tri policajca u civilkama koji su radili kao obicni radnici. Onda bi se nasli neki da opljackaju radnju I zaglavili bi sa metkom ili sacmom u grudima. Kako se to lijepo procula da je policija morala da prestane takve poslove jer niko nije ni pomisljao da pljacka vise. Ovima nasima da postavis tenk nebi bilo dovoljno da se opamete.
Ova dvojica su samo dio grupe koja rade razna krivicna djela od pljacki, razbojnistava, krađe auta, otimacina, iznudjivanja i sl. Ko ih poznaje, znat ce i ko je jos sa njima u toj grupi ;-)
problem je sto mi nemamo zatvora...a i ne osudjuje je se bas rigorozno, cak i ubistva par godina i van
Sutra na kafi u svojoj omiljenoj birtiji.
Ubrzo slijedi naslov,Posle davanja iskaza u Tuzilastvu isti pusteni da se brane sa slobode jer nije bilo osnova za njihovo zadrzavanje.Policijo budite spremni,za dan dva ovi opet pljackaju.
Sto se oni toliko hapse nije mi jasno,znaci svi su podlozni korupciji,kradji, malverzacijama.! https://www.youtube.com/watch?v=O1KW3ZkLtuo
Nećete vi njima moći ništa, ne priznavaju ti djela tek tako ;)
Ko se slaze da im se ruke odsjeku? Pa nek opet pljackaju i oni i njima slicni. Ali ne jadna majko gdje ces to raditi..
da li nas zajebajes ili ozbiljno..sta ti znaci ovo ko se slaze...jel to da dobijes like-ova...hahah.. evo ja se slazem pa sta,ko nas jbee. ovo su samo jbeeeni komentari na klix-u i nista vise
Gledam fotke,citam tekst,sve je tako bombasticno,tako holivudski...ali svi dobro znamo da su ovi mamlazi uskoro na slobodi i vratice se da rade ono sto im najvise basta...a zasto...zato jer sud ovakvima daje blagoslov a ne kaznu!!!
ma to treba na trebevic i svezati za stablo
Pozovite Mjesečara LOL