Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
autobusu je oduzeta prednost. i nije 90 isao kako ovaj kaze, mozda 50 ili 60 i nakupio je kolonu iza sebe ja sa bio 6 auto. mislim da je vozac kombija oklijevao ukljuciti se ili ne. a kakva je nesreca bila nisam smio izaci iz auta. sreca pa je mali onaj autobuscic bio.
povrijeđeni su hvala Bogu poprilično dobro i van životne opasnosti..dragi Bog ih je sačuvao u strašnoj nesreći gdje od kombija nema ništa..na kućnom su liječenju i ozdraviće aBd brzo :-)
Achtung Binjezevo :D
Svaki dan neko sranje na ulicama pa imamo vise saobracajnih nesreca nego sve zemlje u regionu pojedinacno
ispred mene se desio sudar..autobus vozio najmanje 90 km/h gdje je ograničenje 60 :(
Lezece policajce po citavoj m17 :)
To ce pokazati tahograf najbolje :) , a cudo svaki dan ne bude takvih udesa kako se divlja na dionici od blazuja do pazarica, posebno hadzici-zovik....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
pažljivo voziti. ceste su loše, a ljudi su euforični pred novu godinu pa im je koncentracija manja.
Blago rečeno ceste su loše...