Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jarane pa svake godine izgine i previše ovih motorista, pa zar oni neće nikako da se opamete, još kad vozim ne smijem se ni prestrojiti bez da 5 puta ne pogledam u retrovizor, strah me da ne naleti neki što vozi po liniji izmedju auta. opametite se više vi što vozite motore.
opalis li je kad nije na biciklu ? :)
flapjack najlakse komsinicu opalit :)
ČISTO DA VIDITE PIŠEM POD CAPS-om: djevojka je pretrčala na crveno, meni proletila ispred auta. Momak je imao svu opremu dakle zna se ko je kriv i molim vas ne napadajte jadnika koji nije divljao kao pojedinci veceras.
Vjerujte mi ljudi, ja koje motoriste poznajem mogu svojim zivotom garantovati da voze pazljivije od mnogih vozaca cetverotockasa. Naravno jedno je voziti motor zbog ljubavi neke privlacnosti prema tome a sasvim drugo razvuc stoju da vidi mahala sta je babo kupio, za takve skuterase nema izgovora ali ovo..kao sto mi rece suvozac "vise zalim momka nego nju"
Pravnice ti si najveca tuka ovdje na ovom klixu, onaj sa Drine je izmislio inteligenciju za tebe...Kako je moguce da ti je djevojka prosla kraj auta a u textu pise da je dvoje povrijedjeno i da se radi o bratu i sestri? Zasto kod Narodnog pozorista stoji osteceno zaustavljeno vozilo? Po onome sto si ti vidjela i laprdas, ispade da je brat udario sestru....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
prvo motorista je učesnik u saobraćaju kao i svi ostali , danas u džemala bijedića kod grasa idemo lagano svi u koloni kad kraj nas hadžo na motoru pretiče čitavu kolonu , i kada neko od nas u koloni skreće lijevo i zamalo udari motoristu
Vala vozali su se u krug po gradu,bez zastite,kacige,preko stoje. izmedju tramvaja i auta, dobro su i prosli.
ne bi sjeo na motor da mi ga dzaba daju, draži su mi zdravlje i život.
Ne znam šta se ovdje desilo, ali na ovom potezu se često divlja i autima i motorima. Likovi krenu zaobilaziti sve lijevom trako za skretanje, a onda se bez žmigavca i bez smanjenja brzine ponovo uvaljuju u traku za pravo. Čudo je da nema češće udesa.
Je l' ovo dislika od dvojice koja su se pronašla u tekstu. Neka mašala, samo dalje od ljudi, pa se lomite gdje hoćete.
Evo poucni link za sve "ljute" motoriste . https://www.facebook.com/155927831742/videos/10152966893326743/
Ja sanjarim i ovo pisem u snu, kada se sutra probudim, necu se sjecati da sam ovo napisao
Idi spavaj stari druze, Noge moraju da se pruze. Zajebi komentar od njeg se spava, A nocas i mene drzi neka jebacka trava.
Upravu si vala odoh da se pružim, bolje mi je neg' da gradom sa motorom kružim
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi sa motorima leteee, al' bukvalno
@cicimici;)
I pjesaci takodjer. Kad izleti, ne zna ni Bog sami odakle, pred auto..pa pobogu k`o da je golub, ne znam odakle se stvori.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako je ovo slika sa mjesta nesrece koja se dogodila nocas...Onda idem da se pomolim... Jbt...
With or without you......... With or without you................... Through the storm, we reach the shore You gave it all but I want more.....
Lay where you're laying Don't make a sound I know they're watching They're watching
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Uh, ne valja