Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A i imamo tunele koje više liče na špilje a ne na tunel!
vozacka kultura se gradi prevencijom, kaznjavanjem nasavjesnih vozaca.
zna li neko sta je zapravo uzrok nesrece? cesto prolazim ovuda i vecinom mi se desi da ljudi koce u ulazu u tunel, skinu na 40-50, valjda misle nije prokopan jos pa da mogu stat... a poznati su nasi ambiciozni vozaci koji misle da su kupnjom audija od 6-7 hiljada kupili i tu cestu kojom voze...
kad vidim skodu fabiju povraca mi se
jel ti imas neku fobiju? ne moj babo vozi oktaviju rece djevojka iz foce instruktoru
Šta reći? koju posluku porati? Kome?
Kuda se žuri, kuda??!!
samo gledaj smetljarskih auta u 90% slucajeva uvijek ista haha jos samo golf fali
ne kontam kako se uspiju kucnuti i u tunelu.
Isfrustrirana seljadija za volanom! Neka policija stane na izlazu iz tunela pa nek masno kažnjava sve odreda što ne drže razmak i ne pridržavaju se ograničenja, a takvih je 90%.
Ima udesa i u Svici, sve je to normalno!
@Glupan98 Normalno da ima ali statistika priča priču i pravi sliku. Kod nas generalno sliku pravi seljadija za volanom.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)