Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadan li je onaj ko se tudjoj nesreci veseli :(
Dobro jutro Bosno i Hercegovino :)
@@Znaci imas Bosnjake-muslimane Muje i Juzufe u Srbiji i Bosni ?Nebi reko :)Znam vecinu vasih argumenata,ovaj ti nije dobar imas jedan bolji .reci ssss vlajo iz Rumunije OK
S obzirom da se pravis pametan i iznosis koje kakve gluposti, trebao bi da znas, da se bosnjaci kao narod pominju jos davne 1334. godine u trgovackom ugovoru koji je Ban Stjepan II Kotromanic sklopio sa Dubrovnikom.
Mustafe ako kazes da ides u ocevinu gde ces ici U Srbiju odakle su va Srbijanci isterali,zbog cega ce ostati bar pasaluk,kasije su mislili da mogu sa vama ko i mi Madarsku odakle su vas poterali nakon 150 godina pod vama ili Anatoliju
Nikad mi nije bilo jasno sto stavljaju inicijale za ove majmune! Ajd kontam ko fol nisu jos optuzeni ali da se ja pitam bilo bi puno ime i prezime i slika ko bilboard da svi vide ko je majmun i da ga zapamte do kraja zivota!!!
Sram Vas bilo komentari retardirani kao da ste iz Afričkih plemena sa pilećim mozgovima.
je*ali ti mo*njaci pleme genocidno vlasko
tvoja mama se nije zalila, valjda ce i tvojo seki biti taman :D
kad ti kit.a naraste nikki problem, klinjo
Mosnjacko islamofasisticka posla
dovedi sestru da je poderem ! SRBE, SRBE, SRBE NA VRBE, SRBE, SRBE, SRBE NA VRBE !!!
ti si koliko mogu da prmijetim bio u pelenama 93 deriste jedno
Vidi suncokreta kako je multhikulturan.Momci da vam objasnim Srbi su u Bosni pominju 822 da ne pricam dalje o Parfiogenim glupostima,najznacajnije za vas je da su ti isti Srbi pobili Bugare ,drugu Evropsku silu vi se pominjete kao nusproizvod bezanije poturaca Madara i Srbijanaca tek 1990.Kao drugo cvecke genocidaskevi ste svoje pravili nad stotinama hiljada zena i djece mi svoj jedini nad par stotina vojnika koji su imali krv do kako kaze poslovica \"u poturice....\"
ti si koliko mogu da prmijetim bio u pelenama 93 deriste jedno. mrs u skolu
Bem vam sunce ako nema vise mrtvih nemojte pisti ni za jednog-....s to!