Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nacisticko smece jedno kome se ne svidja nek se seli gdje mu je dobro..ako niste za Bosnu otidjite,niko vas nije privezao!!!! I samo se mozete sramiti ovih vasih rijeci,nakon svega sto se desavalo jos vam nije dosta.!!!! Po forumu pisete,izadjite vani pa recite,ako vec imate takvu petlju!!!!
ooooooj sta znaci \"HIM\" ? to je valjda \"IM\",sa nekim izmisljenim H
TCTCTCTC Opet Vehabija a psuje najvise...uzorito nema sta :S
ti vozuca bolje ti je sjedi u kuci i iskljuci internet jer on nije za nepismene. dok kod pises \"mame HIM se najebem\" nece te niko normalan shvatati ozbiljno. nepismenost je gora od ovoh nacionalistickih gadosti koje pisete. a iskreno molim autore i vlasnike stranice da ukinu ove komentare jer upropastise saasvim solidnu stranicu.
JOJ JESU OVE BALIJE I USTASE GLUPI. Jebote ako ih ne bi za deset minuta zavadio do klanja, jebo me svak. Dobro bosanske balije i bosanske ustase, nije ni cudo sto su vam geni skoro identicni jer jedne i druge ne samo da spaja isti geni, nego su i nadereno glupi, ono po bosanski.
jebem mamicu svakom bosnjaku koji ide u fis, dizete njih koji su vam bracu ubijali i opet ce kad tad, vise volite otic kod njih u kupovinu i ostaviti pare mamu vam jebem izdajnicku.Al ako zapuca prvo komsije ubijam oko sebe takve izdajnike, bi ce mi draze i milije mame him se najebem.dusmani
Nisu problem Hrvati, Srbi i Bosnjaci, nego iskompleksirani polupismeni antigrađani Bosne i Hercegovine. Sram vas sve bilo! Bolesnici!
niste ni vi dobri s glavom! Glave ce vam doc te vehabije i arapi ...
saucesce porodici preminulog zaposlenika u nadi da se monstrumi razapnu na kolac debili moji lijepi.. napusite se vi vehabijsko-turske kite. 1 ko je klao po ahmicima, 2 ko je uzurpiro muslimansku zemlju u vitezu, 3 ko je srusio most u mostaru, 4 ko poziva na odcjepljenje neke tzv ili smzv hb, 5 ko postavlja zastave HB po sredisnjoj bosni i hercegovini, 6 dize krstove uz klaonice muslimana iz minulog rata, 7 ko je proganjao po hercegovini 8 ko dijeli skole i nastavni program i djecu u obdanistima i skolama niko drugi nego pseudo hrvati koji su se i rodili i zive u BiH a koje RH gleda samo kao glasacko tijelo - eto nasta ste spali. cak vas ni \"maticna\" zemlja ne moze ko sto vas ne moze niti jedan pravi hrvat smislit jer ih brukate nazivanjem sebe nekim hrvatima. vi ste jadni da mi vas je naprosto zao :( glede ovih postavljanja mina - to postavljaju ljudi koji nemaju ni mozga ni vjere u Boga ni svoje domovine to su poremeceni umovi koji su spremni i rodjenu mamu dignuti u vazduh.
zašto se vi svi, komentatori, ustaško, četničko, balijske orjentacije, ne dogovorite, i nađete na nekoj ledini i poubijate. a ovi, pušikurci, jebači majki, saopštite to svojim majkama, sto posto će vas podržati
HAJDE M A G A R C I NE KVARITE VRIJEME
pusite vi svi meni kurac posteno!!!!!!!
@fandzo sine napusi mi se kite :D da si samo malo pametniji znao bi o cemu ja pricam...pa pogledja bombu u FIS.u...tko je postavio MUSLIMAN..tko mu je pomogao...musliman, tko je zaklao prosle godine onu zenu u vitezu? MUSLIMAN! Tko je postavio zastave turske u mahalu? muslimani! Tko je pravio pizdarije za vrijeme EP? Muslimani! Tko je pokusao ukinut Hrvatski jezik u skolama? Muslimani! zasto nemozete u europu bez vize? JER STE MUSLIMANI DEBILE JEDAN! A sto ste debili? jer ste bolesni u glavu jarane i nerazumijete svoj islam nego slusate debilne vehabije! Hocete da vas oni vode? Eto vam :P nek vas vode pa cete ostat i bez njih i bez bosne :P
JA NE ZNAM VI BOŠNJACI ZAŠTO VIČETE HRVATIMA USTAŠE!?Pa zna se da su tri bošnjaka bila ustaška generala.zna se da je crna legija 1941 ili 1942 spašavale bošnjake muslimane u podrinjuod četničkog noža.pa znate li vi za operaciju TRIO? možete vriđat na drugi način hrvate.vičite im bobanovci,vlasi,tuđmanovci,debili ili slično.
Nije Vitez 93 bio balinski neće ni sada ni nikada Za Dom Spremni Ustaše