Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@emma rekoh ti da ne*eres. idi na hayatov portal i forum.
JUP da ti bog da malo vise mozga,pa se onda javi da mi kazes nesto ako si u mogucnosti. HAYAT JE NAJBOLJA TV-KUCA U BIH,neka puknu dusmani svi,ti da znas koje SENAD pokrio bi se usima i sutio kao zaliven.
Stvarno su pretjerali sa ovom BOMBOM. Meni su postali odvratni kada su počeli pljuvati na borce koji su se pošteno borili u ovom ratu.FUJ.
Ma da pljuj sve naše Breno dobro došla Srbija do tokija :( koji ste vi jadnici
BTW HADZIFEJZOVICA JE STVORILA DRZAVNA TELEVIZIJA. KOJU SVAKO MALO KRITIZIRA NA SVOM CD-U MAHALAC SVJETSKI SANDZACKI
@emma ne *eri molim te.... tvoj hayat, onda ga vodi kuci!!! dosta je primitivizma seljakljuka i mahalanja na tv-u. kakav hayat kakvi bakraci. mozes na prste nabrojati voditelje koji znaju raditi svoj posao.
švrakičevi talovi se polako odbijaju od glavu
Ma ko se to smije usuditi na moj HAYAT TV,to je najbolja tv sto smo ikad imali,Cuvaj se SENADE HADJIFEJZOVICU TI SI TELEVIZIJSKA LEGENDA.
ja pratim gledanosti televizija i okrenete li na pink vidjećete da je hayat treća po gledanosti televizija u BIH prema tome ne mislim da im je pala gledanost već da raste a to što je miki vodila vani to samo ona zna možda je babi bilo vruće :)
u 18.40 utvrdili da je bomba lazna a Midheta dnevnik vodila vani?????? ko je ovde lud??????????????????
Zamolio bi gospodu sa TV Hajat-a, da ne uznemiravaju javnost svojim izmisljenim \"bombama\", jer otkako Vam je pala gledanost, stalno izmisljate ove novinarske \"bombe\", ne bi li natjerali nekoga da okrene Vas kanal, de oca Vam i Svrakica, ne serite vise, ili jos bolje, ne lazite
Hahahahhaahahhahahaha,joj luzera ocm,hahahahahhahaa,nek gori sve do tranzita,PIVARA RULES