Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve na učenike jel?Pa da vidite ponašanja profesora prema učenicima tu bahatost i egoizam nema ni Bakir,ponašaju se kao sveznajući,došlo je do te mjere da učenicima kroz "bezazlenu šalu" govore kako ih treba prebiti ili da bi ih oni rado "pameti naučili",iz hira obaraju učenike čak i odnos profesor-profesor je duboko narušeno da se takmiče ko će više učenika oboriti da bi se oni pokazali kao za*ebani profesori.Ja opet kažem nisu ni učenici cvjećke!
Kad jednom zaista bude bomba negdje bice prekasno
Ako ti je danas test i dojavis o bombi, spasis se taj dan ali sutra ces raditi, mislim, sta imaju od toga da lazno dojavljuju?
U moje vrijeme dodjes u skolu i posteno dobijes keca, ili ako ti se vec ne radi test ne dodjes. A ovi likovi i likuse bi bombe da dojavljuju.
U moje vrijeme dodjes u skolu i posteno dobijes keca, ili ako ti se vec ne radi test ne dodjes. A ovi likovi i likuse bi bombe da dojavljuju.
Jesu nam djeca poludilaa skrooz🐒😱😳😵
Pitanje je zasto MUP nista ne podizme. Devet puta dojava i oni jos uvijek nemaju pocinioca! Hajde policijo malo se pokrenite i rijesite ovo!
@pravda1 hajde ako mozes da sprijecis legendo ovo,daj ti policiji ideju kako će,pored toliko djece koja je spremna to da uradi?
Dajte ba ljudi ode sve u tri lijepe, svaki dan u drugoj skoli dojava, ne znam kako se poslije toliko godina bilo ko osvrce na ove budalastine hahahhahahahahahaha
sta radite ljudi? daj malo se uouzbiljite vidite sa se neko.opasno zaje66ava sa vama..
Jesu i naporni vise sa dojavama, sve to treba zatvoriti u skole i dati kontrolne
kad dođu kući pa sve fino preko koljena i dobro izdegenečiti
Pretjeruju vise, nek policija rijesi ovo sto prije.