Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu da je pucao sebi u razdeljak
Sramota je sto dozvoljavate komentar na ovakve clanke :-( Pokoj mu dusi.
eh da ih je vise ovakvih da sami sebe pokolju pa da vise ta G.A.M.A.D izumru,svijetski O.T.P.A.D.
jarane ti si dobar psihijatrijski slucaj
OVI SMRDI SEBE ROKAJU A MALIJE SE IZMEDJU SEBE
@ hmmm: Nekoliko dana ranije se iz istog razloga - zbog bolesti - bacio covjek pod voz u mjestu u Federaciji BiH koje je nekoliko kilometara udaljeno od Boljanica koje se nalazi u rs. Svi zivimo istu tragediju, i jedini cilj nam je da uvecamo tudju tragediju a svoju umanjimo, umjesto da se zajedno borimo protiv nje.
R.I.P Milenko Zapitajte se malo dezurni ch.e.t.n.i.c.i (kObilic, Deda Miloje i sl.) sta je gore: Bombe u Sa bez zrtava ili samoubistva po PC-u zbog bolesti, siromastva, nezaposlenosti?