Crna hronika
14

Djevojka iz Foče podlegla povredama u KCUS-u

SRNA
Djevojka čiji su inicijali M. B. (22) iz Foče preminula je u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu od posljedica povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila 31. decembra na putu Foča-Tjentište u mjestu Perovići, potvrđeno je Srni u fočanskoj Saobraćajnoj policiji.

Iz Saobraćajne policije kažu da je djevojka nastradala kada se automobil Chevrolet, kojim je upravljao njen brat čiji su inicijali M. R. (35) sudario sa Audijem, za čijim volanom je bio O. M. (35) iz Goražda.

U policiji kažu da je vozač Audija prešao na lijevu stranu ceste i direktno se sudario sa Chevroletom u kojem su bili brat i sestra.

Srna nezvanično saznaje da je nastradala Božica Mijović, studentica četvrte godine biologije na novosadskom Univerzitetu.

Božica je u stanju kome sa teškim povredama lobanje prebačena u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu, gdje ljekari, i pored svih napora, nisu uspjeli da je spase.

Brat preminule djevojke Radan Mijović zadobio je otvoreni prelom desne noge i zadržan je na liječenju u Univerzitetskoj bolnici u Foči.