Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ga dovesti na mjesto gdje je bilo dijete i raspaliti ga, istom mjerom idiot.
Joj dusa mala, ne daj se. Zelim ti puno puno srece a roditeljima puno strpljenja. I da samo sve bude dobro. :'(
brza voznja, u ovom dijelu se vozi i lagano preko 100 km/h
@le meilleur du monde Vjerujem ti, a djeca se tu krecu, imaju li ti koji se tako voze ista u glavi. Dusica slatka samo da mu bude dobro. :-(
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Izdrži mačak....
Ma ja.....Cim je golf u pitanju necete ni incijale da stavite.Da je u pitanju novi BMW,islo bi puno ime i prezime,cime se covjek bavi,koliko je prekrsaja imao kao u slucaju Rastoder.Jednostavno,bilo bi po njemu i drvlje i kamenje.Hebem ti i ovaj zivot kada za sve postoji razlika.NEKA ZAKON ZA SVE BUDE ISTI !
i ne izgubio kontrolu kada je vozio boga pitaj koliko, šteta djeteta. Brzo ozdravljenje!