Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta da kazem ili napisem a da se ne opsujem !!
Klepis cenera zatvorete,ubijes covjeka autom,pistoljem...puste te...
ma pošaljite ga u KPZ ze , da ga malo tamo vaspitaju , smeće bolesno direktor odgojne ustanove i ove stvari radi , pa šta ona možemo očekivati od onih sa margina društva ???? kad malo bolje pogledam , još su i dobri šta ovi " obrazovani i ugledni " članovi društva rade
vid mu glave, a tek vrat
Fox...Izgleda mi posten naziv firme....Kod nas je kriminal normalna pojava,ni drzave ni prava....
lijep ko slika
Jebo ti bakir majku on njega si to video sigurno
Ljudi moji,ova hanuma godinama ubire kajmak od exkurzija,živi od toga jer je Emir Suljagić, dok je bio ministar, zvao direktore i preporucio innu agenciju "Fox travell" da ce "ona"najbolje sve organizirati, naravno da ce diše dobiti svoj dio kolača, kažem GODINAMA, ona nosi kamare keš novca koji pere i pita gladne direktore, pri tome duguje prevoznicima veliku lovu a ovi nesmiju tražiti jer neće imati posla ako joj se zamjere.Ma samo nju treba stisnuti, kome je sve dala tal a ko je kara?A vi roditelji, raspitajte se koja agencija vašu djecu vodi na exkurziju, vidjecete koliko puta cete. sresti naziv Fox travell, i gore navedenu gazdaricu koja od vase djece otima novac i gura njuske u skolama i svog fakera.Ovaj kurijak je naletio, ali je samo jedan od mnogih koji od exkurzija imaju dodatni kesh.
Ovaj uzima pare, drugi umjetničke slike , treća rasne mačke svaki direktor drugačije. Ovaj se z..... jer je uzo pare. Bolje bi bilo jare. Naučio je lekciju
Mislila sam da direktori unaprjedjuju potencijal, talenat i mogucnosti za studiranje!
Šta reći, koju poruku poslati ??
Čuj "njegov boravak na slobodi mogao bi uznemiriti javnost". Drugim riječima, Vučijak bi mogao reći istinu i šta je posrijedi.
Ovdje sve ubice i lopovi na slobodi, a zatvaraju ljude za ...Ne znaju ni za šta leže! Fuj!
Vučko ostao iza kaveza fino fino
Ovaj reketirao - pritvor, drugi ubio onoga na Vratniku, Sud smatra da je potrebno primjeniti blažu mjeru - pušten!
Treba cenzorisat mu facu, jest gadan u pm!
Hapsi vlada direktore skola i dok se oni svadjaju u hladu topola, Narod se dize da gazi vlast, da docekamo te revolucije slast.
Kad se istina prestane kriti, tad ce narod slozan biti.
Vucijak korist ljudima donosi...Ovaj ne zasluzuje ovo prezime...