Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahhhh cuj Samir i Abdulah mito da uzmu? Jel moguce takvo nesto od SD0 MUCLIM0N0
Godinama ovaj kombinuje sa vrlim zivinckim sdaovcima..od uhljebljavanja do namjestenih tendera i jos glumi uglednog postenog insana...po zivinica treba pohapsit...
To je ta zelena mafijaska hobotnica!
orgije su počele. meće ga svak svakome
ma i tako bi sa enverom biedicem pa eno ga po kafama...
btw prosli puta kad sam ga prozivo brisali su mi sve iedan kommi o njemu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
To je ta zelena kriminalna hobotnica!
I sta sad kaze gradonacelnik Samir? Onaj koji je iz sdp presao u sda i svi ste ga hvalili do neba? Jel vidite da u sda idu samo ljudi profiteri. Jel opet gradonacelnik nevin u svemu ovome? Sigurno su mu iz sdp podmetnuli savjetnika jer postena sda to ne radi jelde narode moj. Covjek iz potpuno lijeve partije predje u potpuno desno i vi ga hvalite e zato nam i jeste ovako. Eto vam vas gradonacelnik
Dodik ih navratio,nasi Bosnjaci su plemeniti,cestiti ljudi,oni ne kradu,to him podmecu iz manjeg entiteta.Rudnik Djurdjevik,opstina Zivinice to su sve cestiti ljudi,sve do jednog,redovni na dzumi petkom,subotom kod Tome na prasetini,olicje ppostenja.
Hapsi SDA dok god i jedan ima!
Ja, i?
I tako. Dok politicari i mafija kradu - bogate se i zive od ukradenog - drzava i narod u patnji. Prezivljava se od donacija i sadake... Boze daj nam iznjedri revoluciju da narod postane gospodar svog zivota, svojih dobar u dobru i zlu..
Sve fgr, iz prvih safova. Pih
Dok se god ne donese Zakon o porijeklu imovine po kojem će svako biti dužan dokazati kako je imovinu stekao i koliko je poreza platio, korupcija se neće iskorijeniti.
Ja bih sjeko ruke i pustio ih. Ne znam za vas.
SDA banda
Reketirali zaštitarsku agenciju 😂 Zuka SDA savjetnik premijera u prošloj vladi TK. Kakve li je savjete davao?!
Amateri ,prvo na obuku u Sarajevo i Mostar
Bravo SIPA samo tako
Abdulah visoko kotirao na listi SDA na prethodnim izborima, mamicu mu
Zna se za Zukica. Covjek je odavno za zatvora i to dugogodisnjeg. Covjek iskljucivo radi u svoju korist godinama. Sramota, bem ti narod i SDA, DF, PDA, HDZ, SDP I SNSD.