Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta zna mujica sta je autoput. njima samo treba poklonit kamile.... i to jednogrbe. dvogrbe su prejake za njihA.
commi ti onda garant nikad nisi ni sjeo za volan. polabrnjaj ga loma yeebeem te \"pametna\"!
ovakvih sudara ce biti sve vise.brzo se vozi,ima puno i starih kola,voznja i brzine na autoputu je nepoznanica za mnoge,autoput uzak na mostovima,nema zaustavne trake, po meni stednja na krivom mjestu,da bi se situacija rascistila zatvoren autoput 3,5 sata.kad dodje dudesa na mostu, autoput se zatvara ...
Lancani sudari se desavaju po Citavom Svijetu ne samo u Bosni. Najveci uzroci su prebrza voznja i nevidljivost uslijed nevremena(Kisa, Magla itd.)!
ha ha ha ha ha ha ha ha sta se bolan pravdate , priznajte da ste stoka podivljala koja zeli da zivi bez zakona ili po onim iz srednjeg vijeka. za vas su samo kamile i deve i pustinjski predjeli tamo dole kod brace.
Taksisti i napucane motordzije u Sarajevu voze kao STOKA
Ostrije kazne uz naravno oduzimanje vozackih dozvola i slanja na ponovno polaganje kao i podvrgavanje psihickom pregledu istih bi moglo donekle ukrotiti ove jahace bolida.Ljudski faktor je 100 % krivac saobracajnih nesreca kao i KORUMPIRANA (cast izuzetcima) policija.
Pa, kad voze kao stoka. Najgori su na drumu taksisti i vozaci kojekakvih dostavnih i inih sluzbenih vozila.
Brzina je predjeni put u jedinici vremena .