Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AKM - lihvar,kamatar
OVOG KOVAČEVIĆA TREBA DOŽIVOTNO U ZATVOR. TOLIKO METAKA DA ISPALI I DA GA NE UBIJE.
Smotavci, likvidacija ide: 2 brza metka u prso a potom 1 jedan u čelo i završen posao, ja zaista nemem pojma gdje su se ovi naši "profesionalci" učili zanat? Ajte svi redom nazad u pačiju školu :)
Botic je cudo prirode,metak mu ne moze nista. a da je magnet za metke...jeste
I mačke imaju kažu 9 života, al jbg i one istroše prije ili kasnije sve svoje i onda nema više spasa.
sta metala u sebi ima nadati se da ce ga grom ubiti
j*bo ga otac, pa skoro mu lik u prsa istreso 5 metaka. dobar covjek se oklizne u kadi i pogine a ove ubice skoro pa neunistive
Jbg, tako i pijani u saobračajnim udesima rasture auta u hiljadu komada a njima ni ogrebotina a ni pojasa nisu imali još pukne u drvo sa 160km/h, a trijezan pajdo upane sa bicikla i na licu mjesta. A ovi mafijaši puni droge zato preživljavaju ove pucnjave ako ga ne zvrkneš u čelo, jer ovako i ne osjeti kada ga metak strese.
I ovaj upucani mijeran neki djecko-covjek kao Benjamin Delalic stalno u njeg pucaju,ako prezivis jarane zahvali doktorima pa bogu posto nije vise ona stara izreka bog pa doktor sad je obrnuto.