Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo posmatrajte ovako. Nije bebu ubila, nije je u kontejner ubacila tako da je ovako dobro zavrsilo. Beba je ziva i nastavice sa nekim zivjeti. Sve one vijesti sto ne procitamo za nadjene bebe znaci da su negdje odbacene i nisu nikada ni nadjene. Ovaj put je dobro proslo.
"Otišlo" društvo u globalu!
Allah je svakom ljudskom bicu dao razum,to je druga stvar sto njegova stvorenja slijede Iblisa.
Iskreno ne bih volio imati porodicu/ženu/djecu. Asocijalan sam. Neki to smatraju mentalnim poremečajem ili abnormalnim. Nezz šta ljudi vide u tome, da li neko uživanje? Ja vidim zabludu. Ali sam ipak bolji nego neko ko hoće pa neće kao taj ko je ostavio bebu. Bolje spriječit nego liječit.
Ne želi bebu, a želi glabat *urac!
u podne,livada,jedno viješalo,bez svjedoka
U Njemackoj postoje ispred bolnica "komore" gdje mozes u ovakvim slucajevima anonimno ostaviti bebu
stići će svakoga Božija pravda, polahko, .. taj koji tako ostavi dijete, pa on/ona je već kažnjen/a, .. sve se prati sve se piše, sve se snima, vrijeme će pokazati, a za dobivenu slobodu koju imamo morat će se odgovarati,.. samo polahko!
@tvojtvoj da je Bog svemocan on bi jednostavno tako nesto sprijecio umjesto sto kaznjava. kazna nece spasiti bebu
ne daj bože.imala bebu mjesec dana i da je srce ne zaboli dok je to dijete spustila u hodnik.Kakva je to majka i zbog čega je to tako.?
mozda je Bog stvorio, otkud znate da je neko ostavio????
Smrtna kazna je malo!
Lepo naci kurvu i usit joj onu stvar fujjj
@POKONDIRENATIKVA1 NEMA UŽETA TE DEBLJINE
@POKONDIRENATIKVA1 a da nadjemo kurvara i odsjecemo mu onu stvar??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
RAZBILI JE UKRUG AHHAHA
Tužno je što ovakvi mogu imati djecu zaista..