Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto ne napisete da su tkz. navijaci (furda) Veleza gađali bakljama gledatelje na donjoj tribini gdje su najgore prosla djeca s opeklinama i razbijenim glavama? Da je suprotna strana to napravila vec bi bila vanredna emisija na FTV-u o krvolocima iz Hercegovine. Budite fer jednom i osudite i svoje. A ne trazite kojekakva opravdanja kao "haj' sta ima veze, nisu ni oni bolji".
@MostarskoSunce"haj" sta ima veze sto su djeca dole.Kako je jadnom kamenu bilo kad je pao s Starog mosta.Sav se ugruho.Bilo par hiljada komentara osude.Nikada nece doci do nekakva pomirenja s ovakvim narodom.
@edinho234f Zabili smo vam nož tako sto smo vasu sugu primili u izbjeglistvo. A taj vas turski most je okrakteriziran sluzbeno kao legitimini vojni cilj, a sto je najgore (po vas naravno) opravdane su sumnje da ste ga vi upravo minirali da bi privukli paznju svijeta, kao sto je dokazano da ste namjerno gađali svoje teritorije i teritorije pod kontrolom UN-a. Zato poklopi si po usima.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Zadnje gostovanje RA pod Bijelim Brijegom.Sada lagano Konjic,Stolac,Capljina,Ustikolina....
Uskoro gasenje vehleza, kluba koji se isfurava da je to nekadašnji komunisticki Velež.
...sve navijače u BiH zatvoriti unutar stadiona,podijeliti im mačeve i dr. hladno oružje i pustiti ljude neka se izrokaju na miru,... i konačno da se to riješi (ko je jači,odaniji,luđi i sl. sranja...),...nema više smisla ovako -"oni bi kao da se biju,a policija kao ne da..."
Dosli primitivni turci u grad i bacali baklje na ljude, nakon toga vraceni u kasabe, samo ih je prije trebalo ispendrecit
..."ljude"...??
Treba ukinuti ovu kukuruz ligu
sta je to u ljudima da ih tjera da budu nasilni
Sve je to sotka, na svim tribinama sirom BIH. Nisi navijac ako nekom glavu ne razbijes. FUJ!
velez druga liga bruka od fudbala iako navijam za zelju da bog da ih izbacili u drugu zbog ovij incidenata koliko god mrzio zenicu i tvrdio da je zenica srce rs
Sukobi na nacionalnoj osnovi.A nitko da komentarise(sasvim nezapazen broj).A kada se ugleda kakav grafitt ili grb na Planinici sve se propelo na zadnje noge.Licemjerni ljudi 1.klase.
Zrinjski Mostar i Velež Vrapčići ne može biti gradski derbi, kao što naprimjer nije ni Čelik Zenica i Nemila gradski već Čelik i Rudar Zenica
Bravo majmune evo ti banana
derbi prvog i zadnjeg, HAHAHHA
@as iz Čajdraša Šipu ga lagano debilcicu...
Sreca nema vise derbija.Napusta nas Velez.
seljakluk zavlado jebena bolest nemoze se izljecit
Jesuli s tuj stolice krale?