Nesreća kod Mrkonjić Grada
0
Deminer se okliznuo sa stijene i poginuo
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BESJE ti mi mirises na onog jadnog srbina koji ovdje danima lijeci komplekse i predstavlja se cas kao hrvat, pa bosnjak pa srbin.. FUJ gade.... nego vrati se ti nazad u Tuzlu nece ti niko nista. Nije Kanada za traktorase i svinjogojce.
Sahrani te ga u potocare ako vam ga je zao, mozda je on i postavljao te mine!!
@Besje Vlaha Bemje tebe kad te majka tako nakaradnog rodila pa čovjeka koji je život dao za bezbjedniju budučnost naše domovine psuješ zbog drugog etničkog porijekla!
kad god da je ostala mina, bilo ko je mogao nastradati danas, i covjek je izgubio zivot u pokusaju da ocisti taj dio terena, pa k\'o god da je... ja dobro znam gdje sam i kako prezivio rat, a bas me interesuje gdje si ti bio... ako si uopste bio rodjen prije rata... i pun mi je ***** takvih de-bil-a poput tebe, koji ce po cijeli dan provoditi pisajuci kojekakve komentare po internetu bez trunke mozga..
Mozda i jeste ostala 1993 govno jedno vlasko/srboljubsko jeb.ali ti oni ono sto ti je najdraze
da Bog da ti familija ostala na ovakvom polju, de-bil-cino jedna balava...
Ne brisi komentar hajvanu jedan. Mrtav srbin dobar srbin