Tužilaštvo u Tuzli prikuplja dokaze
0
Davor Rangl bacio bombu u Džafer mahali
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE RASPRAVLJAJ SE SNJIM ZBODI GA, ZBODI GA, ZBODI GAAA!
Terorista
NEMOJTE GA ZAJE8AVATI BOMBU ĆA VAM BACITI!!!
Im sve pružila u životu pa joj se psi razmazili i ne rade ništa drugo nego napadaju pošten narod. Jbš takve roditelje kojima je bitnija lova nego odgoj djece. Dok je mama radila u Sarajevu,tata u prodavnici,njihove džuke.le se vijale po ulicama i tuđim avlijama.
Ovaj Rangl dakako nije poznat ni policiji, ni sudijama, ni tužiocima. Al u paprikama. Zbog TUŽILACA, SUDIJA I POLICAJACA NAMA PO ULICAMA HODAJU OVAKVI TIPOVI.
Neće! saslušaće ga, i izvinuti se zbog uznemiravanja... i pismeno će biti obaviješten da je dobio 15 dana uslovno (jer da je aktivirao štogod žešće, dobio bi 21 dan). USKORO VIZE!