Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi malo zapalili vatru da se zagriju posto nema u kuci grijanja, odma neko rusenje reda i mira.
Ostaci bivse grupe Robijasi Zenica bili samo jedna crveno-crna mrlja na jugu, kao i obicno nista posebno, nikakvog sadrzaja, ne cuju su, itd. Jedna \"hool\" ekipa od 10-ak klinaca (niko tezi od 65 kg) se pozicionirala na zapad da satro provocira HZ, dizanje srednjeg prsta prema sjeveru, hvatanje za jaja, mahanje nekim bar salovima prema sjeveru, itd. itd. Jadno i bjedno, a jos vise smjesno. Na kraju tekme pokusaj od napada na HZ, na sta mi reagujemo preskakanjem ograde a oni bjezanjem glavom bez obzira. Sve u svemu nista posebno.
.....NA SJEVERU JE SPICA....
Drug jedno je ljubav prema klubu drugo je realnost cista.. Nikad Celik ne moze imati posjetu kao Sarajevo i Zeljo da budemo realni ipak je to glavni grad a ako ides na utakmice vidis da je kod nas raspad sistema ne bude nas po 500 na utakmicama juce jedino doslo 5 milja zato sto je sarajevo gostovalo ove ostale utakmice slabo.. CELIK U SRCU !!
@zenicacelik Pa bolan sta rece i osta ziv. Ti ili si jucer izasao iz p... pa se ne sjecas ili zelis prosto da se ulizes u dupe. Celik i kad se bori za opstanak (nazalost ruku na srce to je cesto), na stadionu su pune tribine, a zeljo i sarajevo ima posjetu jedino kad igraju izmedju sebe.....pa vidi gdje repka ZELI da igra...O kakvoj ti tradiciji pricas. A vi ne brisite komentare, sa tom diktaturom licite na Gadafijev rezim!!!!
Ja sam rodjeni zenicanin i navijam za Celik al\' evo realno celik, nikad ne moze biti ni slican kao Sarajevo ili Zeljo nit u igri ni na tribinama ipak su to klubovi sa tradicijom.. bilo kako bilo bitno je da smo mi uzeli nova 3 boda u borbi za opstanak... CELIK SAMPION !!!
Sve u svemu, dobili ste po guzovima :-)
a ne pisete da je PRVO pitar htio da uleti na zapad preko sjeverno-zapadne tribine... i da ga je murija ubila ?
GAZI GAZI PITAREEEE,PITARE,PITAREEnisam vidio gluplju i losiju ekipu a nosi ime glavnog grada
o kakvim vi robijasima pricate ??? to ne postoji vise :/
pola stadiona na nogama i gori.. 4 covjeka uhapsena?! Hehehhehehe Kakva vijest.
Ev nemaju ni grijanja hahahhahahaahahah.......
Al se zato Hordas nije smrzo. A vi mozete ko onaj Muhamed Buazizi, malo da se nalozite. Mozda dodje do Zenickog ustanka.
eto i vi ste prejaki pa vam navijač glavu izgubi u Širokom, hvala Bogu robijaš još nigdje nije poginuo
Nemate hljeba,nemate brašna,vaša je zenica sva siromašna. Nemate šećera,nemate soli,umrite od gladi :D
aaaaaahahhahah cuj ovog malog roba...jaki ste samo kod kuce a na strani ne smijet ni doc a kamo li navijat hahahah !! Horde Zla