Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za ovakve debile treba porodici ove sto je ubila poslati lično na adresu račun za metak i ubiti je . isto kao i sanjina sefica i ostale NFS trkace
Ama i tad' bi nasli stelu da ih upucaju corcima..
@PreporodBosnjakaBPS mater ti hebem retardiranu, izgleda da je nama najbolje se pripojiti Hrvatskoj jer saralijice nas ne smatraju Boisnom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
saucesce porodici ubijene...a ovoj ubici zelim direktan sudar sa sanjinom seficem...pa da ih oboje spahtrom skidaju s asfalta...
@PreporodBosnjakaBPS hebo ti on mazter majmune retardirani
Moja bivsa Krajiska iz Cazina je bila ziska
Ne kontam sta vi ljudi imate protiv Krajine, narocito Sarajevo kako vidim; sad ste i zabrinuti zbog Fikreta? Pa ako smo se ubijali medjusobno - nismo vas ubijali, a vala niste nam nesto ni valjali u ratu - da ne bude Oluje i 5 Korpusa ode sve u ku*** - i ovako je otislo. I naravno - 7. Korpusa. Koji je vama racku, mizantropi?
Kme, kme... Bosna od Bascarsije do SCC-a :) a eto vam je takve...i Bakir pride s Dodikom.
Mislim ono pobjegla,pa pobogu sta policije radi!
Sjo texta. Isto za.ebancija.
Posvadjale se bule...
Dženaza Kire Schuster... Zvuči kao neki film, balkanska tragikomedija
Ukoliko ste ljubitelj android mobitela, pridružite se na prvu "balkansku" mrežu vezanu za android mobitele. Registracija je veoma jednostavna, potrebni su osnovni podaci (ime, šifra i email) www.xda-balkan.com - Forum posvećen android mobitelima.
5 i 7 korpus dva herojska korpusa koji su 99% bili krajiski, najveci pokolji su bili ovdje u KRAJINI i danas majmuni kao neki na Klixu imaju nestyo protiv nas. Volio bih da dodjete ovamo pa da zinete, ne bi dugo vjerujte mi debili glupi.
@BagziSigl Mi u Krajini znamo kako treba sa domacim izdajnicima
ove iz krajine zene to su sve krave prave
zene iz Krajine su najbolje majmune, pojma ti o zivotu nemas
sto, vole kad ih marisete jel, ili sto su alkoholicarke notorne ili sto su kurave materijalisticke samo gledaju kome ce se utrapiti vani@pro et contra
Nece je ni pronaci ako je gozonjina.
zbambala je pravo
...oko nas je mnogo onih koji od ljudskog imaju samo obličje. za ovakve samo smrtna kazna.
i sta kazete, bas dzenaza?
dzenaza kiri schuster? ajd lijepo
Turska posla