Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ocekivati od generacija koje odgajaju tik tok zadruga buba jala i onaj yutuber sto s familijom razvaljuje macolom sve zivo...dok im matere idu na turbo folk muziku a ocevi u kladionice...
Haj ne rise. I moja i tvoja generacija su tuklu djecu u školi ali bez kamere. Samo što su tada dobili bar batine od nastavnika + roditelja
Nema ovo veze sa generacijama,ovog je bilo i prije 20 godina. Samo treba uciti djecu na ne ćute ,ni zrtve ni svjedoci. A ucitelji da se nikad ne pomire sa situacijom i kad vide gurkanje da ne kazu mah sve je to za djecu. Nije,djeca su osjetljiva i malo im fali da padnu u depresiju. Svi su odgovorni.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Izbaci ga iz škole i sankcioniše roditelje, neće više nikome naumpasti. Obavezno uvesti popravni dom za ovakvu djecu.
Sta ocekivati od omladine koji poticu iz mjesta gdje je stradao svaki 10-i musliman, po statistici odmah iza Srebrenice u odnosu na broj stanovnika. Divljina teška, vukojebina i sve fukara do fukare..
Popusi zeca , ako nemas sta pametnije pisati na ovakav prilog . Zdravo .
nastavnike nitko ne proziva ? pa nije se ovo desilo niti u kladionici niti u kaficu nego na mjestu gdje su oni odgovorni ! djecu koja zele biti normalna i skolu vide kao mjesto gdje se stice znanje - treba drzati kao malo vode na dlanu, a ne pustiti divljacima da "vladaju"
Sta ocekujes od djece kojima je sratko heroj...
Popusi zeca , ako nemas sta pametnije pisati na ovakav prilog . Zdravo . ↑ 0 ↓ 0
To je taj dnk...
Popusi zeca , ako nemas sta pametnije pisati na ovakav prilog . Zdravo . ↑ 0 ↓ 0
Ja ovog Buljevaraa ništa ne razumem???
Nasilje u Nevesinju? Ništa novo!
Popusi zeca , ako nemas sta pametnije pisati na ovakav prilog . Zdravo . ↑ 0 ↓ 0
Ovo je izgubljena generacija jer im i roditelji nisu ništa bolji od njih i nemaju od koga da se nauči lijepo ponašanje.Ovo nam je dala "demokratija".
Ovoga je bilo i prije 30 godina. Ja sam bila zrtva "vrsnjackog" nasilja jedno vrijeme u 3.razredu osnovne. Mama me uvijek ucila da imam svu slobodu da bilo koga ko me takne udarim u samoodbrani, ufatim prvi kamen, ciglu, medjunozje, sta god i bjezim. Tako se i desilo tom malom delikventu kad je popio kamen u glavu pa i dan danas nosi oziljak pored oka od mene. Posle me zaobilazio. Naucite djecu da se brane, da zauzmu stav, da progovore.
Dole vode ljubav sa Medvjedom..nista cudno...zene se nebriju ispod pazuva..muskarci nose gunjeve j sajkace..... Bolesna ideologija ..Poop Dujic i ti bolesni fasisti cetnicki
Snimci? Gdje su snimci?
gooUser1636049080 - Izvini uz dužno poštovanje reću Ti da se ovo ne dešava samo kod onih koji negiraju genocid? Svjedoci smo malte ne svaki dan vršnjačkog nasilja na svim prostorima, bez obzira ko živi tu? DEMOKRATIJA je dala neku silu roditeljima ,da oni svojoj djeci previše daju za pravo? Ja znam da bi jednom po jednom ovom prestupniku na vrata došao, prebio TATU-BABU,MAMU-MAJKU, DJEDA-DEKU, BAKU -NENU !!!!! Noge bi im polomio !!!
Fale popravni domovi.
Da se ovo desilo na zapadu, taj malac bi sutra sa pistoljem dosao i ubio par ljudi.
Sutali ga nogama dok lezi nepomicno na podu, ili sto bi Nevesinjci rekli, djeca se malo pogurala
Za ovo su krivi samo roditelji. Ne odgajaju djecu kako treba a djeca sve uče iz okoline, kako se ona ophodi prema njima (psihički ili fizički) tako se i oni ophode prema drugim osobama