Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne bi*
ne bi*
Samo u nasoj drzavi ovako nesto postoji,cuj pustili ga?! U svakoj normalnoj drzavi on vise bijela dana nebi vidio, zalosno ! Za sve se kod nas ima para ali ne za zatvore, i onda se cudite zasto ima kriminla ? Kako ga nece biti, kad nema poslijedica... HALO BA !
usetas u policiju, budes obradjen a onda pusten :D
@Scruples na ogromnu zalost upravu si. ZALOSNO
Ima 18 godina,znaci punoljetan je,zatvorite ga na koji mjesec pa biste vidjeli da li bi vise ikad,najlakse je pustiti uz opomenu,a kad vam \"casni\" sude jednom dijete u istom kaficu sjedilo onda cete se uhvatiti za glavu.Ovo se i desava jer uopste nema zakona u ovoj j e b e n o j drzavi!
@pax Naravno, page impressions su ono za sto SX ekipa jedino mari jer cim izbije prepirka na nacionalnoj osnovi tipa \"neki smrde, drugi ne\", stranica ce biti osvjezena bezbroj puta.
ma ja, treba ga pustiti, pa nije bacio atomsku bombu, aaaa ćuj vas......
pitanje za Sarajevo x: jel Vi namjerno dozvoljavate ovakve clanke da se komentarisu, jer se smijete nacionalistima koji ce sad da se prepucavaju na osnovu ove zalosne vijesti?
Mali je divljak prvi, k\'o da je sa Ilidze, a ne Brckog.