Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
maah,..... baaliyska posla to sad neka vijest
tako i treba kad neki judi jedino razumiju jezik sile, u stanju su da vam zagorčaju život i da vam se smiju u lice i nemate kome da se obratite u ovoj parazitskoj državi jedino vam preostaje da se odlućite na ovaj korak i onda naravo gnjida postaje žrtva a vi glavni krivac
Ma ciganska posla, gurbeti pa hajd
Smijesni ovi izvjestaji, prvo inicijali a onda iz nezvanicnih izvora puna imena, ja vjerovatno jos zivim u nekom drugom proslom filmu pa nekontam sve ovo danas. Drugo, mi smo u Bosni prije imali imena -, Suljo, Huse,Hase, Mehmed, Muhamed, Fikret etc, etca a vidi ti imena-Rafael i Kabir -majko moja odakle ovi dolaze, citajuci sve ove website iz Bosne ja sve manje prepoznajem Bosance u samoj Bosni - oni su otjerani nazalost.