Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka velika muka ih je natjerala u zajedničku smrt! Iz pijeteta prema umrlima, ne treba nagađati ZAŠTO! Juče na vijest o ubisivu u Doboju, mogli su se pročitati najužasniji prizemni rasistički, fašistički komentari....Tek danas se pojavljuju vijesti da su ubica i ubijeni praktično u srodstvu, da je ubica dugogodišnji liječeni neuro-psihijatrijski bolesnik... Na stranu, što se mnogi govorom mržnje griješe o Zakon i dovode redakciju u neugodan položaj pred Vijećem za štampu i Regulatornom agencijom za komunikacije, pitanje je koliko "necenzurisani" komentari samog pojednica uvaljuju u dublji psiho-socijalni problem.
Nemoj ga sviju ti nek se ne vraca i on i ovi pravoslavni Bošnjaci ne trebaju daleko im kuca bila. :D
ovako nastaju neki narodi :) Kako u Srbijii funkcionise vjestacka oplodnja? Savo izdrka na stol Marija se ne pere naravno. Ostalo obave muhe
evo ti jedan vic iz Sandzaka:) I konačno pitanje za milion: -Savo da li vam je žena obrijana između nogu? - Ja bih da pozovem komsiju Husa :)
Ma samo ignor kiksera, njega klix placa da lupeta, laze i siri ne znanje, i da zavadja..
Budi ponosan sto si Bosnjak, a stara ti je protektorat :)
E moj sine :D Bosna kad je bila drzava vi horvati ste bili na karpatima..Uci pravu historiju a ne neku sto su pisali horvati na svoju stranu...Vi ste izdali Bosnu do juce ste bili Bosnjaci.. VRATI SE PRADJEDOVIMA BOSNJACIMA !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KMEEE KMEEEE kikserkmeee i 1 drugih su dali negativnu ocjenu tvom komentaru "kako ti mozes negirati genocid koji ti se je desio..." kikserkmeee i 2 drugih su dali negativnu ocjenu tvom komentaru "Glupaco genocidna :) nemam ja nista sa Turcima i Armencima..." kikserkmeee i 2 drugih su dali negativnu ocjenu tvom komentaru "kikserkmeee je dao negativnu ocjenu tvom komentaru..." kikserkmeee i 2 drugih su dali negativnu ocjenu tvom komentaru "a ko su (amrenaca) nikad cuo...:)"28.04.2014. u 21:12 kikserkmeee je dao negativnu ocjenu tvom komentaru "Hrvatska bi trebala OPET zabraniti geno
Kmecavac lud ko struja. Sta ces otac mu epruveta.. :D
Zalosno sta se u Bosni desava :(
Ti nisi budala nego obicni kloc il ti ga panj :D
Kikser oprosti, al sta je tvoj problem ? Sta radis na ovoj stranici ako ne volis Bosnu ? Idi lijepo na svoje srpske stranice i pisi tamo sta hoces... Isto mozes primjenit i na drzavi, ako ne volis Bosnu i ne smatras je svojom drzavom, lijepo je napusti i odi zivit u Srbiji, al tu je problem, jer vas ni u oni u Srbiji ne zele, pa nemate gdje !
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Krupa na Uni i Novi Grad. Tako se gradovi zvanicno zovu.
Krupa na Uni. Genocidaši i Mile ronhil na cuni. :))))
Stihoklepac, sta mislis da svoje izvrsne stihove odvojis od mojih komentara, a ja ce te vec nekako pronaci kad pozelim da citam tvoje rime?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ne postoji mjesto koje se zove "bosanski novi"...molim da uvidite svoju grsku i najhitnije je ispravite
Promjeni dilera i kad se uradiš ko stoka, pusti pjesmu rehab od Amy Waynhouse. Slijedeci korak tvoje rehabilitacije od genocidnog i otpadnog naroda jeste historija, ali ne ona historija koju zastupa pedofilska pravoslavna crkva. Zatim geografija. I zadnji korak kad to sve ucinis nadjes dobru VRBU i objesiš se! Razumio sve ?
ne slusam drogerasice.....damo zeni malo ciste srpske sljive i ona umre....yebem ti takve narkose :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (4)