Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Xampp Slusaj hampe, marihuna je manje stetna i manje ovisna droga od kofeina, alkohola i cigara. Opkaldio bih se 100 km da to nisio znao a kenjas po portalima.
klitorisovci, ako vec uzimate vijesti od nase drzavne novinske agencije Srna, molim vas da je ne ispravljate po vasem nahodjenju. ja sam siguran da nasa agencija Brod nije nazvala Bosanski Brod.
nikad nista dobro
Doslo vrijeme,ne smije se u vlastitoj basti sadit`svasta! Cestitke policiji !
Retardu nadrogirani ne znaš mi ni nick pročitat. Garant si se opet spuc\'o?
Xmapp....glup si..
Je**m vam majku narkomansku, čuj lijek... To k\'o kad bi oni mamIazi navučeni na bijelo počeli pričat kako je to lijek. Što ovaj reče da vam hoće djeca koristit te \"lijekove\", bilo bi mi baš drago stoko jedna.
zalivajte dabogda vam djeca potrosila!Lijepi Serijat...
mateeeerr vam jeebeeeeeeeeeemmm, et on će sa 5-6 stabljika pokrenut biznis, pa očigledno je da sprema sebi za lijeka... jest ovaj svijet pun sranja....