Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt u tom Sarajevu sve go lopov
demobilisanom borcu za vrijednost u drvima 200KM automatski zatvor...a uhljebu za 20 milja vrijednosti uslovna kazna...uhljebi su najveci neprijatelji drzave...pogotovo oni s kupljenim diplomama...
@NigdjeNaSvijetu a odakle si ti?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
uslovnu od 3 godine za 20 milja? jesam li dobro razumio? znaci lik nece vidjeti ni dana zatvora i nastavit ce normalan zivot? nadam se da je klix slucajno izostavio informaciju da ce barem vratiti te pare...
@zenny igrač se šalio, utakmica se nastavlja
@zenny Da ukrades 50 maraka iz kladionice cekala bi te kazna od godinu dana zatvora. Zakon vazi samo za obicnog smrtnika.
Mercedes G za samo 20 000?????????
za panj trave od cenera godina uslova a za 20.000 tri..... ma mrs
Dje god da zagrebes razne pidze i dodze , razni malinari i komunalci, samo trpaju i samo trpaju.. mazu nam oci raznim toboze gradilistima koja traju dekadama nasih zivota. Vecini njih djeca zive u EU, tamo se skoluju, veci njih tamo su i glavni racuni... a ti natode i dalje suti i pustaj stoku na ispašu na livade naših para i radnih mjesta!
????,!!!!!,????? odo ja spavati
Ko nije ukrao u ovoj drzavi taj je najebao
Smrad
Tačno mi žao Azre Latić i Mahire Poljak, valja im se sad opet "poturati"...izgleda da im Podžo neće biti direktor
Dijana Dorfer Galijaševića, Lana Velić, Mahira Poljak, Birdjo i Ramić su ga na silu pokušale ugurati u Porodično savjetovalište... Azra Katić je dala sve od sebe da izvrši pritisak na radnike da lažiraju konkursnu proceduru ... Od Ureda za borbu protiv korupcije zavisi da li će poslušnice biti procesuirane .
Svakako pakuju svi kofere ubrzo.
pa dokle više majku mu
NIkad ne vjeruj ovima što oko leti.
Imas platu 3-4000 maraka i jos hoces da krades. Pa sta je vise s vama? Ko odgaja ovaj narod? Gdje su osnovne ljudske vrijednosti?
Ukrao 20000 km i dobio uslov , pa ovo nema ni u slikovnici za djecu .
Dosli dugovi na naplatu.
I onda se žalimo kad Dodik, Čović itd ne poštuju državu. Nije država samo zastava, himna i zgrada predsjedništva već puno puno više a počinje “kod kuće”
Pod misterioznim okolnostima su mu kao ukradene sanke sa garaze na Dobrinji vlasnistvo Kantonalne civilne zastite,sve zadokumtovano od strane istraznih organa do danas nista od pronalaska,nije tesko zakljuciti kako je i sanke vrlo vjerovatno prodao sanke su bile cirka 50 000 km vrijednostii sto bi rekao njegov stranacki sef "Ma hajte molim vas".