Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije konobarica i menadžerica isto
zalosno i tuzno - sve ove balkanske price.
ma nije danas ni konobarima lako , pogotovo konobaricama , a pacijenata s dijagnozama oko nas na bacanje ne znam koja je pozadina slučaja , niti želim nagađati ali u svakom slučaju šta god da je , ovaj tip je očigledno imao neke dublje probleme
Sto nije prvo sebe pa onda nju
Tek je sad PTSP proradio na balkanu!!!
Evo ja ću vam rasvijetliti slučaj: - ili je neki jadnik imao posla sa fuficom, zaljubio se pa mu prisjelo - ili je neka jadnica imala posla sa klasičnim primjerkom balkanskog primitivca pa joj prisjelo ... treće nema !
Katile gazdurino, ipak ovo trece :))))
Samo legalno, samo po zakonu (Nedzad Brankovic)
Sve je ovo u svome korijenu posljedica frustracija nastalih povecanim socijalnim razlikama u drustvu.