Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mix mami ti ga smiksam djevojka je sprkinja....al to nije vazno. Bol je ista, ona ne raspoznaje nacionalnost.
Najgore u svemu ovome je što su majku ove bebe već unaprjed osudili i optužili prije bilo kakvog obdukcijskog nalaza. Evo i sada komentarima majku optužuju za drugo djelo. Kako se uopšte mogu pisati neprovjerene informacije i ujedno osuđivati a i ovi mahalaši sa svojim primitivnim komentarima.
1. 15-godišnja D.T. po svemu sudeći nije Muslimanka jer je brigu o djetetu preuzela \"bebina prabaka\" a ne pranana 2. Lijepo je vidjeti te kako izučavaš islamske knjige pa si upoznat sa svim detaljima, makar i iz nakaradnih pobuda. Pozitivno u svakom slučaju, samo nastavi možda i dođeš tobe...
zivko, jesi konjina ali ti je ovaj komentar na mjestu. pozdravi sestru i reci joj da upali bojler, dolazim...
\" nekoliko puta je bebu ostavljala u parku i pred socijalnom službom ali niko od nadležnih iz ovoe službe nije reagovao nego su bebu u više navrata vraćali majci. \" - koji je ovo vrag? socijalna sluzba je vracala bebu majci?!!! kakva je to socijalna sluzba?! i onda se okome na majku koja ima punih 15 godina!!!! uh joj, ne znam sta mi je gore - procitati clanak ili komentare.
Mislim da su prije svega ovdje odgovorne socijalna sluzba i sve druge institucije koje su bile upoznate sa ovom situacijom,da su oni na vrijeme reagirali do ovog tragicnog dogadjaja nebi ni doslo..........
evo sad dos\'o izvjestaj sa obdukcije(kako prenosi RTV Slon) Beba umrla prirodnom smrcu od upale pluca,sad je samo pitanje treba li kazniti \"majku\" zbog nemara prema djetetu
ajmo svi sad ko konji komentarisati rtd mix-a . čemu to
Stalno se priča kako omladina sve ranije stupa u sexualne odnose a posljedica toga je ovaj događaj.Najčešće je u pitanju sirotinja i djevojčice sa ulice ili djeca koja nemaju staratelja ili ako ga imaju to su najčešće porodice alkoholičara i narkomana.Kažem najčešće a može se dogoditi i u normalnim porodicama ali veoma rijetko.
Ma nema veze je li Muslimanka, Srpkinja, Hrvatica, Jevrejka, Ciganka...iz Bosne je. Mi smo kao nacija malo glupi i blesavi.
MIX procitaj malo povijest -jer da znas pravu povijest ne bi gluposti pricao
koji id.io.tski komentari
Mungosice se trpaju od 11 godina,vole n.e.o.b.r.e.z.a.n.e!
Doduse bilo je tamo i nekolicina srpskih porodica pa su se valjda vremenom izmjesali, al sve je to haman pa isto
Ovo pokazuje kakvi su Mu slimani... \"Bilo je vrlo zgodno za Poslanika to što mu je Al ah susretljivo dao znak da uzme sebi ženu svojeg usvojenog sina Zayda. Takodje, dopustio je Poslaniku da oženi šestogodišnju kcer njegova prijatelja Abu Bakra te da konzumira taj brak kada je djevojcici, Aishi, bilo samo devet godina. Aishin opis prizora uistinu je patetican, igrala se na svojoj ljuljasci u vrtu kad ju je majka pozvala i stavila je u Poslanikovo pedeset i cetverogodišnje krilo.\"