Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa svi ljekari su poznati...u Mostaru se tačno zna kod koga si bio,i koja je tarifa...ovo me nimalo ne čudi...nekom uzeo pinku,a pacijent umro...
Da nije Nedzad keško podmetnuo buhahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa
Keško
otkud ti kesku znas jarane ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Jok eto zapalit će mu lukzuznog golfa dvojku!
ovaj se nekome zamjerio
Poznat,a prvi put cujem za njega?U PM
De ba koga foliras, prezime ARAR, najvjerojatnije zidov ko i ti a ti njega ko fol neznas :)
da godspodska ulica u bl je zidovska ulica...oni su kao i svuda bili nosioci svega gradjanskog ali ih je mali broj pezivio one "oslobodilacke jedinice"
Jes mi žao, evo sve mi suze teku niz leđa.
Banja Luka pravo aktuelna ovih dana.Čudi me da Dodik ne komentariše, da su Muslimani krivi za ovo.
Cekaj, nece to Dodik kometarisati. Za to ima Posrbicu Dzevada Galijasevica da u Dodikovom glasu srpske i nezavisnim novinama napadne Bosnjake za sve ovo. Njima su Bosnjaci krivi i kad im kisa pada, a kad nova trava nikne oko dzamije Ferhadije u Banjoj Luci, tad se "eksperti za terorizam" zovu za sagovornike na genocidnim medijima.
u pravu si nece on svoje srbe upregnut prije vasih srba sa vasim imenima,sve sami experti,samoproglaseni i inaugurisani od dodiga (hrvatsko prezime inace)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)