Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ceko jedan broj, stela na 2500 bila..ni na marku nije izbaciooo...
or ..or.. mozda je i dobio pa od dragosti i dobre volje da vise ne igra i da ode kuci sa cvajom..
Možda je čoEk dobio na bingu, a oni oborili sistem! Ma neka je razbio k'o da je mene pit'o.
Yebala ga sigurica !!!
Mozda mu radnica nije htjela pustiti "Vizu za buducnost" pa pobjesnio.
Iznerviralo ga što teletext nije u HD rezoluciji.
U cijeloj drzavi bingo u kladionicama nelegalno se priredjuje, kad porezna hoda lafo pogase televizore i nikom nista, ko fol ne uhvate ih, zato se nadje neko pa im zapecati 5 plazmi;)
Hoce to kad te nasteli na 10000 KM a na kraju Bingo ne da ni za kafe...
hhaha kakav li k :D kud u federalnu ne uleti ovako :p
kockanje, bingo u kladionici ,je klasicna prevara..kad vidim jednog sto je radnju strovalio na bingo, bolje bi mu bilo da se rekno nego sto zivi,,,,zato, pamet u glavu
Meni ga zao, vjerovatno izgubio a jos sad valja i ovu stetu platiti, belaj kad zivci ufate.
Znam ja to, ovo je navlakusa prava. Vise izgube nego sto dobiju ali eto tjese se, bit ce drugi put bolje i sve tako u krug. Ehhh lakse im je ovako, pa ko ce jos da radi. Danasnja omladina je postala pravo lijena, moze im se. ;-)
Nije mu izašo broj na marku hahah