Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se pise o Tihicevom odlasku i dolasku u njemacku niko ne moze nista komentarisat...A cim se dogodi tragedija i neka mlada osoba izubi zivot, vi kliksovci pustite da se ovdje komenatirse i nebuloze pisu bez imalo postovanja....
pa sta se ima komentarisat o tom anusu od covjeka
Jadna djevojka...saucesce porodici.
Žao mi je svake nevine žrtve, ali se pitam kako se takve stvari počesto dešavaju baš u prijedoru? Prije pola godine, udavio im se čovjek u lokvi na cesti, isto Prijedor?? Baš se čudim, znajući kakva su sve dobročinstva i humanost na djelu pokazali Prijedorčani i ostale zvijeri iz Omarske, Manjače, Keraterma na svojim nevinim sugrađanima Bošnjacima Muslimanima? Ja bih rekao, ovo je tek početak, jer Taksirat je čudo!!!
Govno od Covjeka
tužno da tužnije ne može biti.
Kad bi morao birati vise bi volio da se rodim bez urca nego sa malom kolicinom sive eminencije....
E pa svaka čast za komentar!
Moj Boguljube, sto ti je to trebalo...
Slađana Bursać je bila u srodstvu s Draganom Bursaćem, kolumnistom portala 6yka.com, kojeg mnogi u RS-u blago rečeno mrze, jer gura nos svugdje. Eh taj Bogoljub što se rokno, taj bivši momak, je bio malo skrenuo u mutne vode, pa je Dragan Bursać htio da piše malo o njemu, da momka strpa u buksu, uprkos prijetnjama koje je dobivao. Međutim, on to nije shvatio ozbiljno pa je nastavio s pisanjem kolumne od 5 stranica, a u međuvremenu je Bogoljub otkrio da je Slađana bila s njim u vezi kako bi otkrila važne informacije i proslijedila ih Draganu. To mu je i sama priznala u njihovom zadnjem razgovoru, nakon čega je Bogoljub potegao pištolj, rokno nju, a onda shvatio da bi umjesto prvobitnih 6 mjeseci zbog kriminala, mogao dobiti još 20 godina za ubistvo, pa je presudio i sebi. (Hvala na pažnji, ovo je izmišljena priča)
zar nije ovaj romanic sin onog gazde?
ma ja, al' on to nije znao.
Nek pociva u miru. Komentari na ovaj tekst su nepotrebni i trebalo bi ih zabraniti
Bolje da je ubio sam sebe.
pa ne mogu nikako shvatiti... pitam se sto je to trebalo momku od 26 godina? svijet pun drugih zena, sta god da je razlog, je li mu stvarno trebalo to da i sebi i njoj oduzme zivot?! sta je sa ovim ljudima?!
Tuga
pa ono s cim sam ja upoznata djevojka je sa majkom zivjela i zeljela je okoncati vezu.
Nije to jedini slučaj da bude problema pri okončanju veze. Žalosno je to.
da je oca imala da izmlati papka
kako ce ga mlatit kad se i on ubio?
Tužna vijest, al me baš nasmija komentar ove/og "registranta" :D
Budala i paprati nikad neće nestati.
Jadnica..
To su muška posla... patološka ljubomora, nije svojstvena samo Srbima.. Primjer: http://doznajemo.com/2013/07/14/majku-svoga-sincica-na-jeziv-nacin-ubio-nasred-ulice-u-kaknju-protiv-amela-marusica-31-potvrdena-optuznica/