Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je ovo u Banja Luci 100.000 3 auta a na Palama ginu u Zastavama 101 xaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxxa ooooooooo č.e.t.n.i.c.i pokoj vam dušiiiii
Tako, sva imovina stecena sumljivim rabotama odma oduzeti, na aukciju i pare u drzavni budzet ! U slucaju trgovine drogama, ukoliko se utvrdi krivnja, odma oduzeti i stan, kucu, vikendicu ili sve od vrijednosti.
BMW tip 765 :D :D ja koliko znam taj BMW ne postoji .... 730, 740, 745, 750, 760...
ako ovako nastave, sutra citamo POLITICKI i VJERSKI (dzuture svi) VRH u nasoj Bosni i Hercegovini na ulici. sve su stekli izvršenjem krivičnog djela.