Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ne smijem se ni razboliti vise,k'o zna sta rade ljudima u tim bolnicama.
Ko ona nesrecna starica juce..
Da novinari objavljuju samo rubriku crne hronike, po cijeli dan imaju šta raditi.
Umro od ljepote življenja u Dudukovoj PC . . .
JA, mnogo bolje stanje u Federation
Bolje stanje u F BiH se mjeri u vrlo malim postotcima, ali se nitko ne proserava budalastim izjavama onako kako to Duduk zna. Ni najveći optimista mu više ne vjeruje a jadan , eto ni sam sebe ne može ubijedit u varijantu referenduma i otcjepljenja. Djeca u vrtićima mu više ne vjeruju . . .
Stanje alarmantno u BiH, jos malo pa ce novine javljati samo broj onih koji su skocili danas. Ja bi ipak prvo volio udaviti nekog odgovornog za stanje ovde prije neg se bacim...
vidio od one što se u sarajevu bacila sa dermatologije :D