Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve veze sto su srbi i da su muslimani pa sta - svejedno ovo nisu ljudi koji su ovo ucinili, vec divlje zivotinje, koje su izazvale garant traumu starom covjeku. A vi odma po nacionalnosti udarate.!! Jadan covjek 30KM mu oduzeli .. zalost, jad i tuga. A ove zivotinje da Bog da pocrkale !
SVAKOM PO 6 MARAKA.
gdje je policija republike srbije kad je trebas?
Karavlaški eroji
Trojica ih je trebalo da otmu lancic onoj babi svedjanki prije neki dan (jaka baba, mamu joj), za ovog 64-godisnjaka je vjerovatno trebalo 5-10 lopova, sto je sigurno - sigurno je. Bosanski vlasi - tanki sa lovom, kratki sa moodima, neobrazovani, prljavi i zapusteni, ali zato na rijecima nema niko jaci na cijelom internetu od njih.
srpska posla