Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navodno su ukrali I uplatnicu sto je Dodik uplatio za srpski pasos... :)
u potjeru je ukljucen i helikopter sumske da pljackase sto brze prebaci do laktasa da se rastale sa bajom,nedo bog da ih normalna murija starta prije nek se rastale svi bi dobili otkaz za nesavjestan rad.
Mora da su Ronhilove pare dok je sve digao na noge ..
Pa kakva nam je drzava ne cudi me svaki dan neka pljačka! #Pucajte#Kradite Samo ne ubijati,ostalo sve radite ionako smo otisli u ku*ac!
naravno, preko glave osigurana banka, bez ikakvog gubitka zbog pljačke, zaslužuje čak da se aktiviraju helikopteri, a kad pola države gori, nema helikoptera zglave i moramo čekati da se neka država smiluje i pošalje svoj... mene stvarno ponekad bude stid odakle sam, kad vidim s kakvim maloumnicima dijelim državljanstvo
Sad će Mile optužiti opoziciju za ovo.
Budimo bar jednom jedinstveni.................pomozimo ljudima da pobjegnu i da ih sakrijemo da ih ne nađu. :)
Pa kolko su ukrali da ih helikopterom ganjaš. Skuplje je gorivo.
ko da su pare problem...
Banka je prva počela!!!
I kazu kod nas narod nije vrijedan, evo ova trojica u 8:30 a vec puni ko brod ;)
drugovi...jel se to možda snima neki film :)
Dosta i one nas pljackaju.
Bravo bravo.
Ode Rs i Mileee u helac 😱😱😱😱😱
Lego helikopter ili pravi?
Koja idiotska država i komentatori koji podržavaju pljačkaše, ubice... Pa da vam je sestra tamo bila i doživjela nervni slom ne bi tako pričali ... U ovoj je zemlji sve ludo ... materemi
djaba im, uhvatit ce ih. Bolje da su se okusali u politici
Bjez'te braco! Ne dajte bagri da vas uhvate! Nadam se da ce uspjet pobjec! Nema vece mafije od banaka!!!