Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za ovo bi u americi dobila po pet dozivotnih.....kakvo smo mi sranje od pravosudja
kod nas je opasnije kad zaboraviš upaliti svjetla na autu na +40 u 7 mjesecu.. tad te tretiraju kao pripadnika al kaide.
@lagundjija onda predlazes ili smrtnu kaznu ili ovakve kazne kao kod nas od dvije do pet godina.....what's it gonna be ??
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
6 godina???? Pa to je zaj... stravicno! Na vjesala sa njom!
Ima li kraja gadostima i uzasu otud? Ako je i od njih, mnogo je za jedan dan.
Je*em ti majku mrtvu daBogda crkla u tih 6 god kad ti nisu dali vise !!!
6 ebenih godina!!! Pa dajte meni 6 samo da joj pucam u glavu mater joj bolesnu i psihopatsku !
Kazne za ovakva zlodjela su u najmanju ruku smijesne, afurnativne, podstrekavajuce i vode iz zlocina u zlocin.
afurnativne - afirmativne "pobjeze" mi tastatura
pa dobro,nije puno:)
Baka mi nekako lijepo zvuči brt. Kad sam krenuo čitati naslov, pomislih dobila neku nagradu. Valjda treba ici babi iz Doboja ili babuskari iz Doboja a ne baki, bakici.
ja mislim da su samo kod nas ovako male kazne za monstruozne zlocine.pa zato se i desavaju ovakvi zlocini.lakse joj 6 god.u zatvoru neg citav zivot brinut o njima fujjj...pa ljudi za kradju drva dobiju vise kazne
sve zajedno.....monstruozno....
Vještica!