Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi sto se rokaju to su SDA muslimani, ovi normalni sinoc su slavili sa porodicom :))))
utoke i pracke :D
A imena s glave....."poznato redakciji"
Joj ove djece, pa zar nije veca sminka kravata odjelo i na pice (bezalkoholno)... Ono krene na Bajram sa pistoljem...
Agda udarila u glavu! :D
O Sarajevo divlji zapade,bez opanaka ne vrijedi ulaziti u tebe!!!!!!!
Cekamo izvjestaj i iz Padrina,Ba Ba Luu i drugih seljackih kafica
zajeban je bezalkoholni gemist
Tursko-balijska posla!
NESTO SMO KAO ZAJEBANI A USTVARI SMO GLUPI I OBICNE PICKICE. PAZITE, NAKON TAKVIH STRAVICNIH ZLOCINA, NIKO, AMA BAS NIKO SE NIKADA NIJE OSVETIO NEKOM PRAVOSLAVCU KRSCANINU SRBINU ILI KATOLIKU KRSCANINU HRVATU A VAMO SMO LAFO ZAJEBANI... MI SMO OBICNI PRIMITIVCI I NISTA VISE, ETO NAKON 20 GODINA SMO PONOVO RAZORUZANI, AMERIKA NAM INSTALIRALA PRINCA BAKETA, ON DANAS POLAZE CVIJECE A SRBI SU I DALJE NAORUZANI DO ZUBE I SAMO CEKAJU POGODAN TRENUTAK PA CE OPET I SILOVANJA, I UBIJANJA DJECE A NASE CE KAO I DEVEDESETE NAM GOVORITI HAJDE VI MLADI, OTIMAJTE ORUZIJE, RUKAMA NA TENKOVE PA CE NAS OPEN 100,000 ZAGLAVIT, KAO MESO ZA KRSCANSKE TOPOVE... NIKAD NECEMO DOCI PAMETI...
BAJRAMSKO VEČE Kada Bošnjo Bajram slavi šenluči se po vazdan Teški mesec posta prođe izmisli ga Šejtan sam. Čim sunašce za planinu siđe Junak Bošnjo u čaršiju hita Krene krkat sve sto naidje Hurmasica, kurbana i pita. A kad tako nadoknadi dane gladovanja velikoga jada Ode Bošnjo do prve kafane da popije dve-tri pive sada. Raspriča se na stotinu strani Psovke su mu najslađe to veče Jer se drznu Allah pa zabrani Psovat Vlaha sve dok sunce peče. Derneku te noci kraj ne dođe zadnju paru dok propije, dade Mrski mesec Ramazana prodje Mali Bošnjo jedva živ ostade.
Ne vidim kakve ovo ima veze sa Bajramom da se spominje u tom kontekstu.
Svo ovo pijanstvo i alkoholizam,i mnoge druge odvratne navike kod bosnjaka su proistekle iz komunizma...kumovalo se sa srbima i od njih preuzimane navike...umjesto da se sadasnja omladina vraca na stare vrijednosti oni jos vise tonu u ponor...tesko nama.
PITANJE: Kako znate da se radi o muslimanima? Navedeni su samo inicijali. Čemu naslov Bajramska noć, kada su nam ovakve vijesti svakodnevnica.
ne znaju, nego zele da narod misli da SAMO muslimani zive u sarajevu.
malo se slavilo, a..... tesko je "izdurat" 30 dana bez alkohola... poslije toga i jedna čašica ljute je dovoljna i udari u glavu... a hajvana nikad neće nestat... samo nam insana fali... bolje i piti tijekom ramazana nego nekome razbiti nos za bajram...
ima istine nije da nema:)
svi mi znamo šta je istina... samo se neki prave više, a neki malo manje glupi... i to je ta velika razlika...
Dabogda se pokali kad nemozete istrpit da nepijete 3 dana bajrama stoko bolesna,svi misle da su frajeri i oni filmovi sjebase ovu omladinu!
Ja sam sokiran sa kolicinom primitivluka i papanluka, kogej mozemo mi Bosnjaci proizvesti. Koliko smo vjernici, jedva cekamo da zavrsi sveti mjeces ramazan i onda se sve zalije alkoholom u pjesme cajki! Nekada su bajrami bili dani da se okupi porodica na zajednickom rucku, da se familija vidi i obidje, to je smisao bajrama.Ovo danas veze sa vezom nema.
Bošnjo je teška budaletina i najveći hajvan, dobro smo prošli kakvi smo
Zasto se ne pozatvraju ovi objekti???
A zasto bi nisu prekrsili niti jedan zakon, nikoga nisu tjerali da udu u kafanu i da se napiju
zato sto kad baliji pozatvaras kafane mozda pocnu u zivotu nesto i raditi !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)