Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam siguran, al mislim da sam vidio Arduanu kako ide prema Baščaršiji , kasno sinoć, sa dvije bombe oko pasa. Šta je tu bilo dalje, ne znam, al opet kažem nisma siguran.
Glasali ste - glabajte ga. Država za Čovjeka. Vaš Superhik
@KAVARA DENISE :jest jest bogami pričaju da si ti bombu bacio.
Ali bili ste i digli repove, prosto obican covjek nije mogao da povjeruje svojim ocima i usima, cak ste onaj fini jezik sa carsije po kojem smo nekada bili prepoznatljivi promjenili prodali ga a za sta ... ???
Ali bili ste i digli repove, prosto obican covjek nije mogao da povjeruje svojim ocima i usima, cak ste onaj fini jezik sa carsije po kojem smo nekada bili prepoznatljivi promjenili prodali ga a za sta ... ???
Tito i partija ... Tito i partija ... hocemo nazad Titu i Bruce Lee\'ja
omladinka Mara bombe bacala... hej haj nek se čuje hej haj nek se zna.... da je mlada partzianka bombe bacala...
http://www.youtube.com/watch?v=gJZ0xZuW7mw
izgidosmo u ovoj \"drzavi za insana\" !!!!!!
ja cuo bio je B.B.... bosko buha
Uništiće nam turizam sa svojim hajvanlukom
Granata je ucinkovitija provjereno
Evo ljudi nova tema: -Sta je zban,a sta je brema -sta je ledjen,a sta casa, -sta hanuma,a sta snasa, . . . . . .da li je Goran zaista hebo Zanu ili su se samo pretvarali?
realista-ne vrijeđaj Bošnjake @realista-ne vrijeđaj Srbe AKO VEĆ TO RADITE,NEMOJTE SE KRITI IZA NIKA! ROĐEN SAM U OVOM GRADU,BORIO SE U RATU,A SAD SE PITAM:KAKVA JE RAZLIKA IZMEDJU BRADONJA S BRDA ILI OVIH U GRADU?bošnjaci i srbi,eto vam teme.
Realista haj ove sad svoje pjesmice ozezi na guslama .... vidi se da si uz njih odrastao...
Danas me je zapljusnula, solara od sunca, niti mi je do Bosnjaka, nit mi je do k.u.r.c.a.
Bosnjakinje,danas je dan zena, svakoj zelim da bude j.e.b.e.n.a, Bosnjacima -kukolju u zitu, saljem dobru sa rolkragnom kitu !